AJDA PEKKAN'A HAKSIZLIK YAPIYORLAR?

AJDA PEKKAN'A HAKSIZLIK YAPIYORLAR?

Geçen haftalar da Hürriyet Gazetesi'nin ekinde çıkan habere göre Sevgili Cengiz Abazoğlu ünlülerin giyim zevklerini masaya yatırmış ve Hande Ataizi'ni çok beğendiğini , Ajda Pekkan'ı ise yaşına uygun giymediği yönünde eleştirmiş.

Tamam Hande Ataizi'ne laf eden taş olsun. Kendisinin giyim tarzını bende çok beğeniyorum. Daha Edirne'den ülkeye girmemiş sivri omuz vatkalı bluzlar mağazalarda ki yerini almadan, gazetelerde bol bol Hande hanımın üzerinde gördük ama lütfen Ajda Pekkan'a laf etmeyelim. Şimdi buradan Ajda hanımın yaşını söyleyip şimşekleri üzerime çekmek istemem ama bence Ajda hanım kaç yaşında olursa olsun hiçbir zaman yaşının titrinde giyinmeyen, çocuksu, basit giysiler giyinen biri asla olmayacak. Çünkü Ajda Pekkan güzel giyinmenin para ve çok özel uğraşlarla edinilecek bir uğraş değil, doğal ve ince bir zevkle edilecek bir yeti olduğunun son derece bilincinde. Dolayısı ile de o ince zevkin ruhuna yansımasıyla giyiniyor ve bunun sonucu olarak da her daim, her şartta giysileri en çok konuşulan sanatçı olmayı başarıyor.

Bu vesile ile biyolojik da yaşı kaç olursa olsun, dışarıdan bakıldığında en fazla 40 yaşın enerjisine sahip Ajda hanım, bence çok ama çok şık. Cengiz Abazoğlu'nun söylediği gibi; evet üstündekiler servet niteliğinde ve marka olmayabilir ama bu uğurda Hande Yener servet harcamasına rağmen hep rüküş, hep rüküş?

Neyse ki Hande Yener yeni albümü için imajını yenilemiş. En azından saçlar ve makyaj daha kadın kadın ve hoş olmuş.. O güzelim şarkıları dinlerken buz gibi bir makyajla ahenksiz danslarını izlemek çok hoş durmuyordu.

Oysa bu yenilenen imajıyla Beyaz Show'da ki sıcak renklerde ki kostümü Hande Yener'i bambaşka bir havaya bürümüştü ve bence bu hali eskiye oranla çok çok daha iyi, daha kendi gibi doğal görünüyordu.

Netice de hep söylediğim gibi, moda dediğimiz şey çağdaş endüstrinin içinde ki ruhumuzun yansımasıdır. Zorla, yapıştırmayla hiçbir şey olmaz?

Moda ve trend dolu günler..

Selda Eruzun TETİK.

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.