Gülcan Köseoğlu... İŞİTME ENGELLİ ÇOCUKLAR İÇİN UNUTULMAZ KONSER!

Gülcan Köseoğlu... İŞİTME ENGELLİ ÇOCUKLAR İÇİN UNUTULMAZ KONSER!

İş insanı ve müzik sevdalısı Den- Den Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi Gülcan Köseoğlu, Etiler Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 0-2 yaş arası işitme engelli çocukların eğitimine destek amacıyla Çocuk Eğitim Derneği yararına düzenlenen 'İklim Konseri'nde ilk solo konserini verdi.

Konserin Sanat yönetmenliğini ise deneyimli İstanbul Devlet Operası sanatçısı ve seslendirme oyuncusu Özlem Abacı üstlendi.

gulcankonser-kirmizi.jpg

Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrası ve vokalleri, Köseoğlu'na eşlik ederek unutulmaz bir müzik ziyafeti sundular.

Konserin açılışını babası ve ağabeyi ile birlikte söylediği türkü ile açan Gülcan Köseoğlu, izleyicilerden tam not aldı.

gulcankonser-baba.jpg

Konser, zengin repertuarı ile dinleyicileri adeta büyüledi ve gece boyunca izleyicileri mest etti.

Balkan şarkılarında Köseoğlu'na Balkan Halk Dansları hanımları eşlik etti.

gulcankonser-balkan.jpg

Geceye destek olmak için bilet alarak katılan Lütfü Sapmaz, Taner Acar Kaya, Tamer Köseoğlu, Mert Güler, Mustafa Bozkurt, Şenol İpek ve Ali Şentürk sahneye çıkıp zeybek oynayarak renk kattı.

gulcankonser-fidayda.jpg

Bu özel etkinliğe iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin isim katıldı.

gulcankonser-sanatcilar.jpg

Gülcan Köseoğlu'nu dinlemeye gelen sanatçılar, Faruk Tuncel, Altay ve Ahmet Selçuk İlkan sahneye davet edilerek konserin son şarkısına eşlik ettiler.

Gülcan Köseoğlu, konserin sonunda sahneden ayrılmadan önce katılımcılara özel günde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

gulcankonser-siyah.jpg

Etkinlik, katılımcıların zihinlerinde uzun süre unutulmayacak bir iz bıraktı ve işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kayda geçti.

HABER; ÖMER AKYILDIZ

FOTOĞRAFLAR; MERTCAN ERGÜN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.