SEKS KASETİ SATIYORUM!...

SEKS KASETİ SATIYORUM!...

Adam utanmasa bir de pazarda tezgah açacak ve bağıracak avazı çıktığı kadar ''Jennifer Lopez 'in seks kasetleri burada acele edin bitiyor''? Kaset alana bir de kartını iliştirecek ''Eski karılarınızın seks kaseti çekilir, alınır, satılır ''?

Bu nasıl bir erkeklik anlayışıdır anlamakta güçlük çekiyorum? Karısı ile balayında çektiği kasetleri almış koltuğunun altına kapı kapı dolaşıyor bastır parayı al kirli çamaşırları? Anlaşılan bu iş yeni geçim kaynağı olmuş parası biten evdeki sandıkları karıştırıyor sonra da geçmişini satılığa çıkartıyor? Hele bir de eski karısı hasbelkader şarkıcı, türkücü olmuş şan şöhret yakalamışsa ipliğini pazara çıkarmanın tam zamanı? Bir bilene sormalı anılar, sırlar kaç para eder acaba??

İnternet çıktı mertlik diye bir şey kalmadı? İnternete düşenin dostu olmuyor öyle bir derya kuyusu ki anında Eskimolar da seyrediyor Kızılderililer de? Dünya'nın sevgilisi Jennifer Lopez 'in kasetleri internete düşmeden mahkemeye düşünce son yıllardaki bu yeni ticarete bir parmak attım? Şerefsiz damatlar iyi çalışmış doğrusu? Meğerse hem oyuncu hem yönetmen ne kadar da çok damat varmış sanki seks kaseti olmayanı dövüyorlar? Bildik, tanıdık ne kadar isim varsa işportada? Kaset demode olduğu için artık cd'si, dvd'si satılıyor? Kimisi fantezi diye çekmiş, kimisi gizli kamerayla, kimisi de başkasına çektirmiş?

Eva Longaria var, Britney Spears var, Jessica Simpson var? Daha kimler yok ki Paris Hilton var, Kim Kardashian var, Pamela Anderson var? Daha mı Carmen Electra var,güzellik kraliçeleri var, televizyon yıldızları var? İsteyene Giselle Bünchen ve Shakira'da var? Seks kasetleri internette dünya turuna çıkınca damatların yalanları da başlıyor : ''Ben kasedi çantama koymuştum çalınmış ya da bilgisayarı tamire vermiştim kopyalanmış'' gibi işportaya düşmüş laflar? Ama Jennifer Lopez'in eski kocasının yeni uslubu bu sektöre de yeni bir pazarlama stratejisi getirdi? Adam dobra dobra ''Ben oynadım,ben çektim şimdi de satıyorum var mı alan ? '' diye müşteri arıyor?

Daha neler göreceğiz acaba?.

Türkiye'de de Gamze Özçelik,Gülben Ergen,Özlem Savaş ile benzer skandallar patlamıştı ama iş bu denli pazara düşmedi doğrusu?.

[email protected]

İŞTE BU "ÖZEL HAYAT KASETLERİNE" BİR ÖRNEK... EVA LONGARIA PARTNERİ İLE YATAK ODASINDA...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.