Armağan Çağlayan… HİÇBİR FIRSATI KAÇIRMIYOR!

Armağan Çağlayan… HİÇBİR FIRSATI KAÇIRMIYOR!

Cansu Taşkın - Yılmaz Erdoğan'ın görüntülerinin ifşa olmasına ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan tepki gösterdi. Ünlü televizyoncu özel hayatlarına kimsenin müdahale etmemesi gerektiğini söyleyerek "Kimin kime aşık olduğundan bize ne yahu?. Adam aşık olmuş, kadın aşık olmuş. Mutlu mesut günlerini geçiriyorlar. Siz neden bundan dertli oldunuz ki?" diyerek tepki gösterdi.

Armağan Çağlayan’ın bu sözlerine bazı kesimler tepki verirken, özellikle medya dünyasına yakın olan kişiler, “Armağan Çağlayan gündeme gelebilmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyor… Ne demek kime ne? Ünlü kişilerin özel hayatları tabii ki haber olacak…

Hele ilişkide sosyal durumları tamamen zıt olan, arada büyük yaş farkı olan insanlar söz konusuyla ve de neredeyse sevişme videoları ifşa olduysa bunun haber olması kadar doğal bir şey yoktur…

Bunu eleştirmek bile başlı başına popülizmdir, negatif ayrımcılıktır…"diye konuşuyorlar...

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ve sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'ın özel görüntülerini ifşalanmasına ve günlerdir konuşulmasına ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan tepki gösterdi.

Özellikle Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'a büyük haksızlık yapıldığını söyleyen ünlü televizyoncu özel hayatlarına kimsenin müdahale etme hakkının olmadığını söyledi. Çağlayan " Kimin kime aşık olduğundan bize ne yahu?

Adam aşık olmuş, kadın aşık olmuş. Mutlu mesut günlerini geçiriyorlar. Siz neden bundan dertli oldunuz ki? Kaç gündür Yılmaz Erdoğan’ı ve Cansu Taşkın’ı paramparça ettiniz. Yeter da" dedi.

Armağan Çağlayan, kendisine sorulan 'Kızının dedesi yaşında bir adamla aşk yaşamasına onay verir misin?!' sorusuna ise "Kızım isterse bana ne. Hayat onların." cevabını verdi. 

NE OLMUŞTU 

Manken Cansu Taşkın, kendisinden 26 yaş büyük Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını duyurmuştu . Bu açıklamanın ardından ikilinin sevgili olmadığı, Erdoğan'ın 31 yaşındaki Taşkın'ı Köyceğiz'deki evinde iki günlüğüne misafir ettiği iddiası ortaya atılmıştı .

Bu iddiaya sinirlenen manken, 57 yaşındaki oyuncuyla olan samimi görüntülerini yayınlamıştı. Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, çiftin yakınlaştıkları anlara ait videoyu, "Aşkı tanımlayamam ama videosunu gösteririm." paylaşımlarını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.