Survivor 2024 All Star... OKYANUS ÖTESİ ÖDÜL MÜJDESİ!

Survivor 2024 All Star... OKYANUS ÖTESİ ÖDÜL MÜJDESİ!

Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star'da yarışmacılara müthiş bir ödül vaat etti ve heyecan doruklara çıktı. Ilıcalı, kazanan takımı Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 9 Nisan Salı günü Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak Real Madrid - Manchester City maçına götüreceğini duyurdu.

Survivor 2024 All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununun Kırmızı Takım kazandı. Poyraz'ın adaya veda etmesinin ardından şoku atlatamayan Mavi Takım ise bir eleme adayı çıkardı.

Nagihan'ın uzun süren sakatlık dönüşü parkura çıktığı oyunda 2 sayı da alması dikkat çekerken, Mavi Takım yapılan konseyde ilk eleme adayı olarak Yaman'ı seçti.

Survivor 2024 All Star, rekabet dolu günler geçirirken Acun Ilıcalı'nın sürpriz ödülü herkesi şaşırttı. Ilıcalı, kazanan takımı özel bir ayrıcalıkla buluşturacaklarını belirtirken, "Arda Gülerli Real Madrid rakibi de Manchester City" diyerek duyurduğunda yarışmacılar adeta şok oldu ve "Gerçek mi, şaka mı?" diye tepki gösterdi.

640xauto.webp

Acun Ilıcalı, kazanan takımı Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya'da 9 Nisan Salı günü Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak Real Madrid - Manchester City maçına götüreceğini duyurdu. 

Ilıcalı "UEFA'nın katkılarıyla elde ettiğimiz bu özel fırsat, kazanan takıma unutulmaz bir deneyim sunacak" dedi. Yarışmacılar bu habere karşılık şaşkınlık ve mutluluklarını gizleyemediler.

Hilmi Cem ve Yasin ise vizelerinin olmadığını belirtince, Acun Ilıcalı onlara lüks bir otelde konaklama ve yarışma sonrası seyahat vaadi verdi.

Arda Güler detayı ise Hakan tarafından gündeme getirildi. Hakan, "Acun abi, eğer gidersek bizi Arda Güler'le buluşturma şansın olur mu?" diye sordu.

Acun Ilıcalı ise, "Arda ile aramız iyidir, kendisi ülke futbolunun göz bebeği. Rica ederiz, katılmak için mutlaka onay verecektir" şeklinde cevap verdi.

psgp.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.