212 İstanbul Power Outlet... BABALAR GÜNÜNE ÖZEL KONUK!

212 İstanbul Power Outlet... BABALAR GÜNÜNE ÖZEL KONUK!

Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın, Babalar Günü'nde, Okyanus Kolejleri sponsorluğunda, 212 İstanbul Power Outlet ziyaretçileriyle bir araya geldi.

avm mfi partners tarafından yönetilen ve sahip olduğu zengin marka karması ile Power Outlet kavramını Türkiye ile ilk kez tanıştıran 212 İstanbul Power Outlet, Babalar Günü'nde çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın, Babalar Günü'nde, Okyanus Kolejleri sponsorluğunda, 212 İstanbul Power Outlet ziyaretçileriyle bir araya geldi. Etkinliğe oğlu Murat'la birlikte katılan Arkın, ziyaretçilere hem imza dağıttı hem de onlarla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi.

Etkinlik kapsamında, babasını kendi cümleleriyle en iyi ifade edebilen dört çocuğa da hediye çeki ve sinema bileti verildi.

212 İstanbul Power Outlet Hakkında:

Perakende sektöründe "outlet ve power center" konseptini ilk kez aynı çatı altında buluşturan, Türkiye'nin ilk ve tek power outleti 212 İstanbul Power Outlet; İstanbul Avrupa yakasının bir numaralı alışveriş ve eğlence merkezi olma hedefiyle kuruldu. 212 İstanbul Power Outlet; batısında; Bağcılar, Bayrampaşa, Güngören ve Fatih, Doğusunda; Halkalı, Küçük Çekmece, Bahçeşehir, Kuzeyinde Esenler, Başak Şehir, Güneyinde; Bahçelievler, Bakırköy, Yeşilköy ve Marmara Denizine kadar olan tüm bölgeyi hizmet alanında bulunduruyor. 212 Power Outlet, ''power outlet'' konsepti ve bölgenin outlet konusunda gücü dolayısıyla sadece Avrupa yakasına hitap etmekle sınırlı kalmamakta, Anadolu yakasından da ziyaretçileri ağırlamaktadır. Ziyaretçilerini geniş marka karması ve hizmetleri ile ağırlayan 212 İstanbul Power Outlet, 174 mağazası, zengin yiyecek ? içecek alternatifleri, dokuz adet sinema salonu 3500 araçlık ücretsiz kapalı otoparkı ile ziyaretçilerine keyifli ? hesaplı alışveriş ve eğlence imkanı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.