25 YIL SONRA BARIŞ MANÇO İLE 7`DEN 77`YE!

25 YIL SONRA BARIŞ MANÇO İLE 7`DEN 77`YE!

`Barış Manço ile 7`den 77?ye` programının yayına girişinin 25. Yılı nedeniyle Milli Saraylar Müzesi Dolmabahçe Sanat Galerisi`nde Erkmen Sağlam`ın Objektifinden Barış Manço ile 7`den 77`ye Fotoğrafları sergisi açıldı.

Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde 30 Kasım Cumartesi günü basın lansmanı yapılan sergide, programın yapımcısı ve yönetmeni Erkmen Sağlam'ın dünyanın dört bir yanında çektiği 77 adet '7'den 77'ye' fotoğrafı sergileniyor.

Ve her fotoğraf, Erkmen Sağlam'ın kaleminden kısa hikayeleri ile birlikte yer alıyor.

Tamamen ücretsiz olan sergi 1-3 Aralık 2013 tarihleri arasında Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde, 7-13 Aralık 2013 tarihlerinde de Akmerkez Sanat Galerisi'nde Barış Manço'nun sevenlerinin ziyaretine açık olacak.

Sunuculuğunu ünlü müzik yapımcısı Izzet Öz'ün yaptığı açılışta, yıllarca Barış Manço ile çalan efsane grup "Kurtalan Ekspres" in müzisyenlerinden oluşan "24 ayar" grubu da konser verdi. Altı parçadan oluşan bu mini konser, Barış Manço ile birlikte çaldıkları repertuardan oluşuyor.

'Barış Manço ile 7'den 77'ye' bütün Türkiye2nin programıydı. '25. Yılda Barış Manço ile 7'den 77'ye Sergisi" de Türkiye'nin sergisi olacak ve bu fotoğraf sergisi ile Barış Manço hayranlarıyla birkez daha buluşuyor.

Ekvator'dan kutuplara yaklaşık 140 farklı bölgeyi dolaşarak 800 bin kilometreden fazla yol kateden, ülkemizin bütün illerini karış karış gezerek ekranlara taşıyan Barış Manço anısına düzenlenen bu sergi ile unutulmaz sanatçı bir kez daha sevgi ve özlemle anılıyor.

Büyük bir özveri ile sergiyi hazırlayan ekip, bu özel sergiyi Türkiye'nin dört bir tarafında düzenlemeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.