"3. Türden Yakın İlişkiler Başlangıç"ın galası yapıldı? MEDYA BURADA, STARLAR NEREDE?

"3. Türden Yakın İlişkiler Başlangıç"ın galası yapıldı? MEDYA BURADA, STARLAR NEREDE?

`3. Türden Yakın İlişkiler Başlangıç'ın galası hava muhalefetinden dolayı sönük geçti. Ekip, kendilerini yalnız bırakmayan gazetecilere sonsuz teşekkür etti...

Tiyatro oyunu '3. Türden Yakın İlişkiler Başlangıç'ın galası önceki akşam Akatlar Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Birçok ünlü ismin davetli olduğu galaya ise Yoğun kar yağışı dolayısıyla çok az davetlinin katılabildiği gecede oyunun yazarı ve yönetmeni Uğur Uludağ, görevli basın mensuplarına teşekkür ederek "Bundan sonra magazin basınına laf eden karşısında beni bulur. Bugün sizler magazin çalışanları olmasa tiyatro haberleri gazetelerde yer bulmaz. Herkes çok fazla entelektüel ama sizlere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Gala boyunca kar yağışından dolayı yaşanan hava muhalefetinin konuşulduğu gecede oyuncular da gelen gazetecilere tek tek çok teşekkür etti. Oyunculardan Doğa Rutkay, gazetecilere "Siz bu gece her şeyden daha kutsalsınız" derken, Yosi Mizrahi de "Oyundan sonra kimse bir yere gitmesin. Çorba servisi yapacağız, sabaha kadar buradayız" esprisiyle herkesi güldürdü.

Yaratım sürecine yolculuk

2001'deki sahnelenen 3. Türden Yakın İlişkiler'in, iki yıl sonra devamı sahnelenmişti. "3. Türden Yakın İlişkiler Başlangıç", izleyiciyi 10 yıl öncesine götürüyor ve yaratım sürecini tanıklık ettiriyor.

Oyunda yazar, yönetmen ve oyuncu olan Uğur Uludağ, sahneyi Barış Ataş, Demet Şaşmaz, Doğa Rutkay, Yosi Mizrahi, Hakan Bilgin, Yağmur Kaşifoğlu, Funda Pelin Kurt, Melisa Doğu ile birlikte paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.