360İSTANBUL EAST'TEN PIRILTILI MERHABA!

360İSTANBUL EAST'TEN PIRILTILI MERHABA!

360 Entertainment Group'un yeni mekanı 360istanbul East, seçkin bir davetli topluluğunun katılımı ile kapılarını açtı... -FOTO GALERİ-

360 Entertainment Group'un ünü tüm dünyaya yayılan 360istanbul konsepti, Beyoğlu ve Suada Club'dan sonra şehrin iddialı oteli DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda'nın terasında görkemli bir açılış partisi ile misafirlerine merhaba dedi!

360 Entertainment Group'un yeni mekanı 360istanbul East, seçkin bir davetli topluluğunun katılımı ile kapılarını açtı. Gecede sahne alan WE Party grubu, ünlü İspanyol Sanat Yönetmeni Victor Pallas'ın tüm yaratıcılığını konuşturduğu koreografileri ile uzun süre hafızalardan çıkmayacak performanslar sergiledi. Ünlü modacılar Zeynep Tunuslu ve Hakan Akkaya ile Derin Sarıyer, Daniel Stork gibi ünlü simaların da katıldığı gecede hem havuz başında, hem de iç mekanda eğlenceler saatlerce devam etti.

İstanbul yeme-içme ve eğlence hayatının vazgeçilmez adresi 360istanbul'un ödüllü konsepti gibi 360istanbul East de, Anadolu yakasında İstanbul'un en iyi mekanları arasına gireceğinin sinyalini verdi. 360istanbul East, Anadolu yakasının bugüne kadar görmeye alışık olmadığımız güzellikteki manzarasını seyrediyor. Yıllardır lezzetli yemek, kaliteli hizmet ve manzara ile süslenen 360istanbul'un kendine özgü konseptlerinin tamamına sahip olan 360istanbul East, minimal değişikliklerle kendi tarzını yansıtıyor. Terasında bulunan havuz ve açık hava barı ile de yaz aylarında İstanbul'u bırakamayanlara muhteşem bir ambiyans sunuyor.

360istanbul East, 360istanbul'un beğenilen dizaynına sadık kalınarak bazı noktalarda farklılaştırılan tasarımı ile dikkat çekiyor. Ünlü mimar Ufuk Alparslan'ın imzasını taşıyan mekanda tüm ayrıntılar düşünülerek, terasta bulunan havuzun çekim gücünden de faydalanılıyor. 360istanbul East, havuz başı, teras ve kapalı alan olmak üzere üç bölümde yemek düzeninde aynı anda 250 kişiye servis veriyor.

360istanbul East, misafirlerine birçok konsepti aynı gece içinde yaşatırken özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde dünyanın farklı köşelerinden gelen performans sanatçıları, DJ ve vokalistler ile muhteşem eğlencelere de imza atmaya hazırlanıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.