Adalet Sara… HACDAN DÖNDÜ, GENE GÖNDERME YAPTI!

Adalet Sara… HACDAN DÖNDÜ, GENE GÖNDERME YAPTI!

İbrahim Tatlıses‘in davalık olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses'in annesi olan resmi nikâhlı ilk eşi Adalet Sara kutsal topraklardan döndü. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Sara " Hayatımca ve 40 yıl sonra hacda öğrendiklerimin özeti" paylaşımı ünlü gene birilerine gönderme yaptı! İbrahim Tatlıses'e gönderme olarak yorumlandı.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara kutsal topraklardan döndükten sonra paylaşımı dikkat çekti.

Eski eşi İbrahim Tatlıses ile davalık olan ve oğlu Ahmet’e desteği ile bilinen Sara'dan

"-Sizi delirtikten sonra sizi suçlu gösterdiler. Ama biz bu insanı nasıl böyle delirttik demediler . Yaptığınız onca güzellikten sonra hiç bir şey yapmamışsınız gibi davrandılar. Sonra da sizi üstüne borçlu çıkardılar" sözlerini alıntılayarak; ' Hayatımca ve 40 yıl sonra hacda öğrendiklerimin özeti' göndermesi geldi. 

“BÜYÜ YAPTILAR” DEMİŞTİ 

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük asistanı Gülçin Karakaya ile aşkının bitmesine sebep olarak eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'i göstermişti. Ahmet Tatlıses ve eski karısının kendisine büyü yaptığını iddia etmişti. Sara, Tatlıses'in bu sözlerini mahkemeye taşıyarak kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.