Adriana Lima... 'MELEK' GERİ DÖNÜYOR!

Adriana Lima... 'MELEK' GERİ DÖNÜYOR!

En son 2018 yılındaki Victoria's Secret defilesine çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla marka ile tekrar podyuma çıkacağını duyurdu.

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima, podyumlara geri döneceğini duyurdu.

GERİ DÖNÜYOR

1999 yılından 2018'e dek Victoria's Secret Meleği olarak boy gösteren Brezilyalı ünlü model Adriana Lima, podyumlara geri dönüyor. 43 yaşındaki üç çocuk annesi Lima'dan bir de bu defileyi duyuran bir video geldi. Video paylaşıldığı an sosyal medyada gündem oldu.

"EVE"

Lima'nın dönüşü, hem ünlü model hem de Victoria's Secret'ın sosyal medya paylaşımıyla duyuruldu. Paylaşılan videoda Adriana Lima, New York'ta bir taksiye biniyor. Sürücü ona nereye gideceğini soruyor. Lima da "Eve" diye yanıt veriyor.

Paylaşımda taksi şoförü Lima'ya evinin nerede olduğunu bilmediğini söyleyince de ünlü model "Özür dilerim. Beni Victoria's Secret defilesine bırakır mısınız" diye ricada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.