Ahu Tuğba... OTOPSİYE ALINDI; SONUÇ 2-3 HAFTAYI BULABİLİR!

Ahu Tuğba... OTOPSİYE ALINDI; SONUÇ 2-3 HAFTAYI BULABİLİR!

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Ahu Tuğba'nın vefatının ardından kızı Anjelik Calvin, gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuştu. Tuğba'nın naaşı otopsiye alındı.

1 Eylül de vefat eden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada annesinin 14 gün aradan sonra otopsiye alındığını söyledi. 

Öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cenaze evi müfettişinin (Landmark Funeral Home - Inspector) tam bir 'iblis' olduğunu belirterek annesini bir türlü otopsiye almadığını yazan Anjelik, Miami'de ki yetkiliyi senatör Marco Rubio'ya şikayet etti. 

Calvin, Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Miami de müfettiş sorumluydu, bir türlü işlemleri başlatmamıştı. Benim konsoloslukta çalışırken Japon resepsiyonunda tanıştığım senatör vardı Marco Rubio, ona ulaştım bana kalemi geri döndü anında.

Müfettişin üstüne (Supervisor)'a mail atılınca sabah bana dönüş yapıldı 'Anneni otopsiye alıyoruz' diyerek. Bugün de toksikolojiye gönderilmiş. Müfettiş bu işlemleri ilk anda yapsaydı çoktan Annemin naaşı Türkiye'ye gelirdi.

Otopsi ve Toksikoloji raporları çıktıktan sonra gönderilecek departmanlardan çıkması da 2-3 haftayı buluyormuş. Benim suçum yok, müfettişin kendi egosuydu ama ben gerekeni yaptırdım." dedi.

Cenazenin bir türlü getirilememesinin ardından Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuşan Anjelik Calvin; "Komalığım aslında. Bakma zor duruyorum ayakta. Kalbim ağırıyor.

Annem son 3 gün biraz rahatsız olsa da yoğun bakımdan çıktıktan sonra çok iyiydi aslında. Nefes darlığıyla (KOAH) boğuşuyordu. Hastaneye gitmedi. Onu dinledim pişmanım." diyerek yaşadığı üzüntüyü paylaştı.

Kaynak:magazinsortie.com / Olcay Ünal Sert

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.