Ajda Pekkan...  "BİR AKIL TUTULMASI YAŞANIYOR, ACİLEN YASA TASARISI DEĞİŞTİRİLMELİ!"

Ajda Pekkan... "BİR AKIL TUTULMASI YAŞANIYOR, ACİLEN YASA TASARISI DEĞİŞTİRİLMELİ!"

Sanatçı Ajda Pekkan, Mecliste görüşülmekte olan Hayvanları Koruma Kânunu yasa tasarısında ki 'ötenazi' talebinin kabul edilemez olduğunu belirterek acilen yasa tasarısının değiştirilmesini istedi.

Sokak hayvanları ile ilgili yapılmak istenen yeni düzenlemeler, hayvanseverlerin tepkisini çekmeye devam ediyor. 

Magazinsortie.com'dan Gazeteci Olcay Ünal Sert'e çok üzgün olduğunu belirten Pekkan; "Kaç gündür kendimle mücadele ediyorum, ruhum mahfoldu, perişan oldu, ne acıklı bir durum. Provakasyon için bilhassa eski olmuş bazı olayları  paylaşıyorlar sosyal medyada. Troller de bunları köpürtüyor..

Hayvanlara, bu kadar eziyet olur mu? Hepsi  can bunların. Çok acı, canım acıyor, uyutmaya halk tepki gösterince hayvanlara eziyet ederek öldürmek isteyen bir güruh ortaya çıktı, videolardan görüyoruz 'Joe gidiyor' diyerek uyguladıkları vahşeti.

Bir akıl tutulması yaşanıyor güzel ülkemde. Oysa biz kedilerle, köpeklerle büyüdük. Onlarla empati yaptık. Şimdi mi akıllarına geliyor bu hayvanların kötü olduğu?. Bizleri zelzeleden kim kurtaracaktı, onlar kurtardılar!... 

Bu yaşanan olaylar bizleri yaşarken öldürüyor, hiçbir hayvan kendisini rahatsız etmedikçe saldırmıyor... Popülasyon arttı diyorlar, belediyeler kısırlaştırmaya önem verse, ortada sorun diye bahsettikleri bir şey kalmaz..." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.