Ajda Pekkan... EĞİTİM YARARINA ANLAMLI KONSER!

Ajda Pekkan... EĞİTİM YARARINA ANLAMLI KONSER!

Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Usta sanatçı, geçmisten günümüze hafızalara kazınan şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğundaki gecede, geçmisten günümüze hafızalara kazınan şarkılarını binlerce kişilik hayranıyla söyleyen süperstar, dur durak bilmeden sergilediği sahne şovuyla da beğenileri topladı. 

Harbiye Açıkhavada Süperstar şov Ajda Pekkandan anlamlı konser

Konserinin başında anlamlı bir projeye destek olan sanatçı, canlı yayın aracılığıyla Türk Egitim Vakfı (TEV)'in depremzede çocukların eğitimi için gerçekleşen yardım projesini sahneden duyurarak dinleyicisinden destek rica edip eğitim seferberliği başlattı.

ajdapekkan-harbiye1.jpg

Yaz boyunca sanatçının konserlerine danslarıyla renk katan Kolombiyalı ve Ukraynalı dansçılar Harbiye Açıkhava'ya özel dans şovlarıyla da Pekkan'a sahnede eşlik ettiler.

Günler öncesinden biletlerin tükendiği konserinde Burcu Sedef imzalı ışıl ışıl iki farklı kıyafetiyle sahnede yıldız gibi parlayan sanatçı göz kamaştırdı.

Harbiye Açıkhavada Süperstar şov Ajda Pekkandan anlamlı konser

Güzel şarkılarının yanı sıra bitmeyen enerjisiyle de kendine hayran bırakan sanatçı açıkhavadaki performansıyla harikalar yarattı.

Konserinin kapanışını hareketli şarkılarla yapan Pekkan, alkışlarla sahneden indi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.