Almeda Abazi? ARTIK TÜRK VATANDAŞI OLDU GİBİ !..

Almeda Abazi? ARTIK TÜRK VATANDAŞI OLDU GİBİ !..

2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda Abazi; Sakarya Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti ardından Türk Vatandaşı olmak için işlemlere başladı.

"Dünya Güzeli" tacını 16 yaşında taktıktan sonra, Lise eğitimini İstanbul Özel Tahran Lisesinde tamamlayan 19 yaşındaki Almeda Abazi Türk Vatandaşı olmak İçin işlemlere başladı. Bu vesile ile Sakarya'ya gelen Almeda Abazi Gazeteci Şaban Mergül ve ailesi ile birlikte Sakarya Valiliğine giderek Vali Mustafa Büyük'e bu isteğini ve sebeplerini anlattı. Vali Büyük bu unvana yakışır davranılması gereğinin yanında Dünya Güzeli'ne bir baba gibi nasihatte verdi. Büyük bir mutluluk ve heyecan içinde Vali Mustafa Büyük'ü dinleyen Abazi "Attığım her adıma dikkat edeceğim" sözünü verdikten sonra Türk Vatandaşlığına geçme isteğini tekrarladı. İkram edilen çaylardan sonra Vali Mustafa Büyük'e teşekkür edip Sakarya Nüfus Müdürlüğüne geçen dünya güzeli istenilen evrakları tamamlamak için yola koyuldu.

Ziyaretler Sürdü

Ardından Sakarya Nüfus Müdürü Reis Demir'i de ziyaret Eden Almeda Abazi İstenilen evrak listesini alarak birde form doldurdu. Valilik Basın Bürosu Müdürü Hüseyin Bahar'ı da ziyaret eden Dünya Güzeli oradan ayrılarak Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem'i ziyaret edip ikinci adres olarak Güllük Mahallesi'ne kaydını yaptırdı. Daha Sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret eden Abazi Makedonya ve Tüm Göçmeler Derneğine Geldi. Başkan Zeki Sürer, Yönetim Kurulu ve birçok üyenin tarafından karşılanan Almeda Abazi sembolik üyeliğini yaptı. Verilen plaket ve çiçeklerle uğurlanan Dünya Güzeli diğer yabancı mankenlerle birlikte Meşhur Adapazarı Islama Köftesini yemek için Köfteci Hacıbekir'e gitti. Yenilen yemekten sonra diğer mankenlerle birlikte Adapazarı'nın en büyük ayakkabı mağazalarından "Gez Ayakkabı" defilesine katıldı. Dünya güzeli Foto Görçek tarafından hazırlanan kartpostalları yanında Çark Caddesi'ni yürüyerek gezip hayranlarına çiçek dağıttı.

Geceyi Sapanca'da geçirdi

Ailesi ile Sakarya'ya gelen Dünya Güzeli Almeda Abazzi 5nokta4 event sahibi Zafer Balkaya'nın ev sahipliğinde Sapanca'da misafir oldu. İlk olarak Sapanca sahilini gezen Dünya Güzeli, sahil kenarında Semih Balkaya'ya ait cafe de dostlarıyla çay sohbeti yaptı. Gazeteci Şaban Mergül, 5nokta4 event kurucusu Zafer Balkaya, İş adamı Serkan Nar'ın da bulunduğu sohbette gündem Dünya Güzeli'nin Sakarya'dan başvurusunu yaptığı Türk Vatandaşlığı ve Abazzi'nin çıkarmayı planladığı albüm oldu. İstanbul dönüşünde ise EMTT Bilgilendirme toplantısına katıldığı Sa-Sa deluxe Tesisleri Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Nevra Saylam tarafından ağırlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.