Almeda Abazi? KARAVANCILAR İÇİN DEFİLEDE BAYRAK AÇTI !

Almeda Abazi? KARAVANCILAR İÇİN DEFİLEDE BAYRAK AÇTI !

Taraklı 1 Kamp ve karavancılar Festivali kapsamı içinde muhteşem bir gece düzenlendi. Yapılan defilede ise Almeda Abazi Türk Bayrağı ile podyuma çıktı.

Başta Taraklı kaymakamı olmak üzere herkesin sahip çıktığı festival kapsamı içinde gerçekleşen gece tek kelime ile muhteşemdi.

Sakarya Üniversitesi Türk Güneşi Topluluğu ve şehit Abdullah Ömür İlköğretim Okulunun gösterisi yanında Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi defilesi de görülmeye değerdi.

Almeda Abazi Podyumda

Türk vatandaşı olmaya karar veren Dünya Güzeli Almeda Abazi defile sonunda Türk Bayrağı ile podyuma çıktı. Gecede bir konuşma yapan Taraklı Kaymakamı Başta Şaban Mergül olmak üzere festivale destek veren herkese teşekkür etti.

Muhtarlardan destek geldi.

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem'in daveti üzerine Sakarya'ya gelen Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Başkanı'nın da yer aldığı 60 civarında muhtar kamp yerine gelerek festivale destek verdi. Muhtarlar ayrıca Taraklı Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda birde toplantı yaptı. Gece etkinliklerini de izleyen muhtarlara plakette verildi.

İkramlar muhteşemdi

Festivale Paksan köfte ve sucuk, Bilgin Özkaynak ise kuzu ikramları yanında işadamı arkadaşıyla ve muhteşem motorsalıyla Taraklı'ya gelerek destek verdiler. Taraklı Kaymakamı Muhlis Arslan'ın da sıkça geldiği kampta Muhtarlar ve işadamlarıyla günün anısına fotoğraf çektirdi. İşadamı Bilgin Özkaynak Ailesi geceye birde çiçek göndererek festivale tam destek verdi.

Dünya Güzeli Karagöl Yaylasında

Taraklı zirvesindeki Karagöl yaylasına da karavancılarla çıkan Dünya Güzel Almedda Abazi unutulmaz bir gün geçirdiğini ifade etti. Gezi sonunda düzenlenen gecede katkısı dokunanlara plaketler de verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.