Altan Erkekli-Şebnem Gürsoy...  KÖY ÇOCUKLARI İÇİN BİRARAYA GELDİ!

Altan Erkekli-Şebnem Gürsoy... KÖY ÇOCUKLARI İÇİN BİRARAYA GELDİ!

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan Erkekli ile Şebnem Gürsoy, Gaziantep` de düzenlenen bir organizasyon çerçevesinde köyde eğitim gören başarili öğrencilerle birlikte tiyatro izledi...

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan Erkekli ile Şebnem Gürsoy, Gaziantep' de köyde eğitim gören başarili öğrencilerle birlikte tiyatro izledi.

Gaziantep il Jandarma Komutanliği tarafindan düzenlenen etkinlikte, köy okulunda eğitim gören 11 başarili öğrenci; Altan Erkekli ve Şebnem Gürsoy ile birlikte Onat Kutlar Tiyatro Salonu'nda sahnelenen 'Arap Abdo' isimli tiyatroyu izledi.

Etkinliği değerlendiren Altan Erkekli, 'Tiyatro salonuna jandarmamizin düzenlemiş olduğu etkinlik nedeniyle geldim. Gördüğüm manzara karşisinda gerçekten çok mutlu oldum. Çünkü kirsal alanda yaşayan çocuklarimiz ilk defa bir tiyatro oyunu izlediler.

Jandarmamizin düzenlemiş olduğu bu etkinliğin tüm Türkiye'ye örnek olmasi gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarimiza tiyatroyu sevdirmek için göstermiş olduklari duyarliliktan dolayi Gaziantep il Jandarma Komutanliği'na, tüm tiyatro sanatçilari adina tekrar teşekkür ediyorum' dedi.

Düzenlenen organizasyona ilişkin açiklama yapan Bağlarbaşi Ortaokulu Müdürü Cemal Karakuş ise, 'Öğrencilerimiz için çok güzel bir etkinlik oldu. Hem ilk defa tiyatro izlediler hem de televizyondan izledikleri ünlü oyuncularla sohbet edip birlikte zaman geçirdiler.

Çocuklarimiza hayatlari boyunca unutamayacaklari bir gece yaşatan jandarmamiza bu güzel projeden dolayi teşekkür ederiz' diye konuştu.

Oyuncu Altan Erkekli ile Şebnem Gürsoy, köy çocuklariyla yakindan ilgilendi ve bol bol hatira fotoğrafi çekind

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.