AMERİKANIN EN ÜNLÜ PATENCİLERİ TÜRKİYE'DE!

AMERİKANIN EN ÜNLÜ PATENCİLERİ TÜRKİYE'DE!

Palladium Alışveriş Merkezi Açılış organizasyonları kapsamında Amerika'nın en ünlü 5 patencisi Türkiye'ye geliyor.

Gençlerin son dönem trendi olan tekerlekli patenler ile tehlikeli birçok hareketi de gerçekleştirecek olan usta patenciler herkesi kendilerine hayran bırakacaklar.

3 bayan 2 erkek patenciden oluşan müzikle ve senkronize hazırladıkları özel koreografileriyle Amerika'da birçok ödül alan ünlü Show grubu sadece 3 gün de 9 Show gerçekleştirecekler.

Shantelle, Oscar, Jen, Steph ve Terrell Ferguson dan oluşan muhteşem show grubu 7 ? 8 ? 9 Kasım günleri 14.00 ? 17.00 ve 19.00 Saatlerinde gösterilerini Palladıum ziyaretçilerine sunacaklar?

GÖSTERİ PROGRAMI ;

7 Kasım 2008 Cuma : 14.00 ? 17.00 ? 19.00

8 Kasım 2008 Cumartesi : 14.00 ? 17.00 ? 19.00

9 Kasım 2008 Pazar : 14.00 ? 17.00 ? 19.00

GÖSTERİCE YER ALAN PATENCİLERİ KISACA TANIYALIM?

Tanya Anthony

Tanya Toronto Kanada'dan geldi. İlk paten kariyerine 5 yaşındayken yarışmacı olarak başladı. Daha sonra 8 yıl bir figür patencisi olarak kariyerine devam etti. İlk olarak Ready to Roll paten takımında keşfedildi ve Kanada dışındada turlara katıldı. Çeşitli televizyon şovlarında performans gösterilerinde bulundu. Moda gösterilerinde , askeri gösteriler ve dünyada ki bazı gece klüplerinde gösteriler düzenledi. Tanya'nın uluslararası performans kariyeri kendisine Amerka'nın her yerine, Avrupa'ya ve Asya'ya taşıyan New York Roller Dance Company ile başladı.

Jennifer Leslie

Jenifer'in paten kariyeri 16 yaşındayken halka açık bir paten parkında çalışırken başladı. 2000 yılında Red Bull Great Skate yarışmasında birincilik kazandı. O zamana kadar dünyadaki iki kadın patenciden birisi olarak biliniyordu.

Shantelle Chin-Quee

Kendini bildi bileli paten yapıyor. Paten dünyasında kişisel ve toplu performansıyla ve şovmenlik yetenekleriyle bilinen biri. Aynı zamanda Orlando Magic'in patencilerinden biri olarak ta bilinmektedir.

Terrell Ferguson

Los Angeles'te doğdu. Terrel özel hip hop dansları, paten ve rap te isim yaptı. Pepsi, Nike ve Doritos reklamlarında yer aldı. Çeşitli paten, rap ve dans şovlarıyla dünyayı dolaştı. Fresh Prince ve İn Living Color Tv şovlarında yer aldı. 1996 yılından beri New York Ekspres'in başlıca üyelerinden biridir.

James A. Rich

James, performanslarına oldukça genç yaşta başladı. Bir Pepsi reklamında insanların kalbine doğru paten kaydı. Ve Roll Bounce için bir video çekti. Rollling Thunder ve Space Jam filmerinde oynadı, bunun yanında dünyanın dört bir yanındaki süt reklamlarının bilboardlarında yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.