"Anadolu Ateşi"... 7. KEZ MISIR'DA!

"Anadolu Ateşi"... 7. KEZ MISIR'DA!

Dünyanın birçok ülkesinde kapalı gişe gösterilerini sunan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, daha önce 6 kez gittiği Mısır'a tekrar gidiyor.

Mısır Giza Piramitleri'nin önünde gösteri yapılmasına izin verilen dünyadaki ilk ve tek grup olan Anadolu Ateşi, 11 Ekim ile 17 Ekim arasında Kahire Cairo Opera House'de 6 gösteri sunacak.

Dünyanın en önemli tarihi ve en muhteşem sahnelerinin yanı sıra 82 ülkede, sanatseverlere gösterilerini sunan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu; daha önce 6 kez gittiği Mısır'a 7'nci kez 6 gösteri yapmak için gidiyor. 11 Ekim ile 17 Ekim tarihleri arasında Kahire Cairo Opera House'da Mısırlılarla tekrar buluşacak olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Mısır Giza Piramitleri önünde gösteri yapılmasına izin verilen dünyadaki ilk ve tek grup unvanını elinde bulunduran topluluk, bu kez Mısır'a The National Cultural Center tarafından davet edildi. Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in eşi Suzan Mübarek, Anadolu Ateşi'ne büyük ilgi duyarken Mısır'daki her gösteriyi de yakından takip ediyor. Mısır'daki tüm gösterilerini Bayan Mübarek'in himayesinde gerçekleştiren Anadolu Ateşi, Kahire Cairo Opera House'daki gösterisini yine Suzan Mübarek'in himayesinde gerçekleştirecek.

Ayrıca; her gittiği ülkede ayakta alkışlanan ve tekrar tekrar aynı ülkelerden davetler alan Anadolu Ateşi, Mısır'a Kasım ayında tekrar gidecek ve 2 aylık gösteri sunacak. Kendi organizasyonu ile Kasım-Aralık aylarında Mısırlılara Anadolu müziği ve Anadolu dansları ziyafeti sunacak. Topluluk, Mısır'daki bu gösterilerini Sharm El Sheikh'de bulunan The Modern Roman Theatre'de gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.