"Anadolu Ateşi"... ALKIŞLAR HİÇ DURMADI!

"Anadolu Ateşi"... ALKIŞLAR HİÇ DURMADI!

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, aralıksız devam ettiği dünya turnesine İstanbul'da geçtiğimiz Cumartesi akşamı muhteşem bir gösteri ile kısa bir mola verirken, büyük moral depoladı.

'Anadolu Ateşi Evolution' gösterisiyle İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan topluluk, solunu dolduran binlerce sanatsevere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Bu yaz sezonunda Kasım ayı sonuna kadar binlerce yerli ve yabancı kendi mekanı Gloria Aspendos Arena'da ağırlayan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, yurtiçi ve yurtdışında yaptığı gösterilerle de adından sıkça söz ettirdi. Geniş turne programı nedeniyle İstanbul'da çok az bulunan topluluk, yoğun istek üzerine İstanbul izleyicisinin özlemini giderdi.

Dünya turnesine, İstanbul Gösteri Merkezi'nde yaptığı gösteriyle kısa bir mola veren Anadolu Ateşi, salonu dolduran binlerce sanatsevere muhteşem bir akşam yaşatırken, aynı zamanda da büyük bir moral depoladı. Gösteri sonuna kadar alkışlar hiç durmazken, gösteri bitiminde binlerce izleyici ayakta dakikalarca Anadolu Ateşi'ni alkışlayıp tezahüratta bulundular. Bugüne kadar 85 ülke 275 şehir ve 20 milyon izleyiciyle büyük bir başarı yakalayan Anadolu Ateşi, sırasıyla Romanya, Çin ve Almanya gösterileriyle dünya turnesine kaldığı yerden devam edecek.

'Kendi evimiz bir başka'

Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, yoğun bir yaz sezonunu başarıyla geride bıraktıklarını ifade ederken, dünya turnesine İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdikleri gösteriyle mola verdiklerini söyledi. Gösteri sırasında ve sonrasında sanatseverlerden gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Erdoğan, "11 yılda dünyada neredeyse sahne almadığımız mekan kalmadı. Her gittiğimiz ülkede büyük ilgiyle karşılandık. Türkiye'yi yurtdışında bugüne kadar en iyi şekilde temsil ettik ve etmeye devam edeceğiz. Yakaladığımız başarı bizi gururlandırıyor. Ancak kendi evimiz gibisi yok. Dünya turnesine İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde kısa bir mola verdik. Salonu dolduran sanatseverlerin 2 saatlik gösteri süresince hiç durmayan alkışları bize büyük moral verdi. Anadolu seyircisi bizim için çok önemli. Bize en iyi şekilde sevgilerini gösteriyorlar. Bu akşam ki manzara gerçekten görülmeye değerdi. Bizde onların bu ilgi ve sevgisine en iyi şekilde cevap vermeye çalıştık. Burada tekrar tekrar sahneye çıkmayı çok isteriz" diye konuştu.

Öte yandan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 7 Aralık Romanya ve 15 Aralık ? 23 Ocak tarihleri arasında Çin'de 27 gösteriyle dünya turnesine aralıksız devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.