ANADOLU ATEŞİ DANS AKADEMİSİ AÇILDI!

ANADOLU ATEŞİ DANS AKADEMİSİ AÇILDI!

Ankara, Antalya ve Gaziantep şubeleriyle de hizmet veren Anadolu Ateşi Dans Akademisi okulları tüm Türkiye`de açılıyor.

Anadolu Ateşi, Sibirya' dan Katar'a, Japonya'dan Amerika'ya 89 ülke, 275 şehir, 3850 canlı performans 35 milyon seyirci tecrübesiyle şimdi de 'akademi' oldu.

1999 yılından bu yana 89 ülkede, 35 milyon seyirciye, toplam 3850 gösteri ile ulaşan Anadolu Ateşi, 14 yıllık tecrübesiyle Dans Akademisi kurdu.

1500m2 alan üzerine kurulu Anadolu Ateşi Dans Akademisi'nde dans, tiyatro, müzik dallarında bir çok diploma programları, hobi kursları, meslek edindirme kursları, profesyonel dansçı yetiştirme kursları gibi eğitimler verilmesi hedefleniyor.

Akademi öğrencileri alanında uzman diplomalı yerli ve yabancı eğitmenler tarafından verilen eğitimler sonunda, katıldıkları programa göre Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitirme Belgesi almaya hak kazanıyorlar.

Bu belge ile M.E.B.'e bağlı tüm okullarda ?usta öğretici? statüsünde eğitmenlik, belediyelerin açtığı çeşitli kurslarda öğretmenlik yapabiliyor; bale ve dans kurumu açabiliyorlar.

Anadolu Ateşi Dans Akademisi'nde 2013 yılı içinde yer alan programlar :

- Bale Diploma Programı

- Modern Dans Diploma Programı

- Dünya Toplum Dansları Diploma Programı

- Hobi Kursları

- Genç ve Yetişkin Kursları

- Özel Sınıflar

Bale Diploma Programı : 6 yaşından itibaren öğrenci alınan bale programı toplam 8 yıl sürüyor. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış müfredat çerçevesinde yeteneklerine yön verilen öğrenciler, haftada 2 saatten yıllık 32 hafta eğitim görüyorlar.

6 yaş öncesi çocuklar da bu programa temel eğitim (hazırlık) sınıfı ile başlayabiliyorlar.

Dünya Toplum Dansları Diploma Programı : İlköğretim düzeyinde ve mezun olan herkesin katılabildiği bu program 'Standart Klasik Danslar (vals, tango, slow foxtrot, quickstep)?' 'Latin Dansları', 'Arjantin Tango', 'Serbest Stil Danslar' ve 'Amerikan Stil Dansları' bölümlerinden oluşuyor.

Haftada 5 saatten her bölüm için 1 yıl eğitim verilen programın farklı bölümlerine katılmak mümkün olabiliyor.

Modern Dans Diploma Programı : Teknik ve teorik bilgisi yüksek dansçı adayları, koreograf ve eğitmen yetiştirmeyi hedefleyen bu programa ilköğretim mezunu herkes katılabiliyor. Toplam eğitim süresi 4 yıl olan programda haftada 2 gün eğitim veriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.