'Anadolu'nun Kadın Gücü'... İLK DURAK KOCAELİ !..

'Anadolu'nun Kadın Gücü'... İLK DURAK KOCAELİ !..

Aysha Dergi arafından ilki Kocaeli’de gerçekleşen Anadolu’nun Kadın Gücü” etkinliği geçtiğimiz günlerde 150 kadın katılımcı ile izmit Ramada Plaza’da gerçekleşti.

Sadece Kadın katılımcıların hazır olduğu sosyal etkinlik kapsamında Noturne giyim markası ve Lion Diomand defileleri de gerçekeşti.

WİLMA ELLES’TEN KADINLARA TAM DESTEK

Nocturne kadın giyim markası ve Lion Diamond defilelerinin gerçekleştiği davetin amacı; Güçlü Kadın Platformaları oluşturmak ve bu bağlamda Anadolu’nun değerli kadınlarını fikir ve projeler için bir araya getirmek olduğu bildirildi.

Defileler kapsamında Podyuma çıkan ünlü oyuncu Wilma Elles, kadına ve anneye dair bu tarz projelerde yer almaktan çok mutlu olduğunu ve destek olacak her projede elinden geldiğince bulunacağını dile getirdi.

Koreografisi Asil Çağıl tarafından yapılan defilede Wilma Elles dışında ; Tuğçe Sarıkaya, Nazlı Kayaaslan, Chantal , Yağmur Ayaz, Tuğçe Aral ve Seviye İkbal Tulgar görev aldılar.

Kocaeli’nde başlayarak tüm yurtta benzer etkinlikler planladıklarını belirten Aysha Dergi İmtiyaz Sahibi Pınar Küçükşabanoğlu, toplumun aynası olan kadınlarımızın; eğitim, öğretim ve toplumsal sorumluluklardaki yerini önemsediklerini ve bu alanda tüm yurtta bilinçlendirici çalışmalarda bulunmak için İlk adımı Kocaeli’nde attıklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.