ARABANIZ İÇİN ÇOCUK KOLTUĞU HAZIR MI?

ARABANIZ İÇİN ÇOCUK KOLTUĞU HAZIR MI?

1 Haziran 2010'dan itibaren 36 kg ağırlığında ve/veya 135 cm'den kısa çocukların, otomobille seyahatleri sırasında oto koltuğu kullanmaları yasal olarak zorunlu olacaktır.

1 Haziran'a hazır mısınız?

Unutmayın seyahat esnasında çocuk güvenlik oto koltukları,çocuğunuzun güvenliği için vazgeçilmez bir gerekliliktir. İyi bir oto koltuğunun çocukları kazalardan yaralanma ya da ölümden koruma oranı %40 ile %70 arasında değişir.

Güvenlik ve konfor açısından değerlendirilmek amacıyla bağımsız firmalar tarafından testlere tabi tutulan Chicco Oto Koltukları ECE R44/04 Normları'na uygun olarak tasarlanmış ve test edilerek onaylanmıştır.

Çocuğunuzun ilk ayları için tasarlanmış modeller, maksimum konforu sağlamak için rahat dolgularla donatılmıştır. Ayrıca, taşınması son derece kolay olan otomobil koltukları, bebeğinizin seyahatte rahatça uyumasını sağlar. Türkiye'nin en çok tercih edilen çocuk güvenlik oto koltuğu markası Chicco, tüm ebeveynlerin 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren çocukları için bir çocuk güvenlik oto koltuğuna sahip olmalarını tavsiye ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.