Arka Sokaklar... ORHAN OĞUZ'DAN AÇIKLAMA; "ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM, KIRGINIM"

Arka Sokaklar... ORHAN OĞUZ'DAN AÇIKLAMA; "ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM, KIRGINIM"

18 yıldır yönettiği Arka Sokaklar dizisinden ani bir kararla ayrılan yönetmen Orhan Oğuz "Diziyi ben bırakmadım. Şaşkınlık içindeyim, kırgınım. Beni toplantıya çağırıp format değişikliğine gideceklerini söylediler" dedi.

Kanal D ekranlarında yer alan, yapımcılığını İlker İnanoğlu'nun yaptığı ve kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ile Şevket Çoruh'un kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinin 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz, diziden ayrıldığını duyurmuştu.

Vedasıyla herkesi şaşkına çeviren ünlü yönetmen, diziden ayrılmak zorunda bırakıldığını açıkladı.

"ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM, KIRGINIM"

Yeni sezonda Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul kardeşlerin yazmaya devam edeceği diziden ani bir kararla ayrılan Orhan Oğuz, gazeteci Birsen Altuntaş'a yaptığı açıklamada "Diziyi ben bırakmadım. Şaşkınlık içindeyim ve kırgınım. Toplantıya çağrıldım. Bana 18 yıl sonra dizide format değişikliğine gidileceği söylendi. Nedenini sormadım bile ve toplantıdan ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Arka Sokaklar'ın yeni yönetmeninin belli olmadığı, Orhan Oğuz'a toplantıda süpervizörlük teklif edildiği ancak usta yönetmenin bu öneriye sıcak bakmadığı da öğrenildi.

 

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.