ARTIK ESKİŞEHİR'İN DE BİR GÜZELİ VAR?

ARTIK ESKİŞEHİR'İN DE BİR GÜZELİ VAR?

Model Of Models Türkiye 2010 finali ,bu yıl 15 Haziran tarihinde Eskişehir'de şehrin ve ülkenin en gözde eğlence tesislerinden birisi olan 222 PARK'ta yapıldı.

Buket Ünsal yarışmada 1. seçilerek 30 Ekim 2010 tarihinde yapılacak Miss Globe İnternational yarışmasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Güzellik yarışmalarının duayen ismi Süha Özgermi, Türkiye'nin Top Model'i Ece Gürsel , dünya güzellik yarışmaları başkanlığı sahibi Rasim Aydın, İstanbullu işadamı Ömer Seval,İstanbullu organizatörlerden Ataberk Oral , Eskişehir Anadolu Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü Başkan'ı Hakan Kağnıcıoğlu, Bölüm Başkanı yardımcısı Duygu Özgül Dursun ve Eskişehirli işadamlarından oluşan jürinin oylarıyla sonuçlanan geceyi Ayça Kuru sundu.

10 bayan ve 10 bay finalist'in yarıştığı Model Of Models yarışmasında Bayanlarda Model of Models Türkiye birinciliğini alan Buket Ünsal ülkemizi ,30 Ekim'de İstanbul'da yapılacak Miss Globe İnternational'da , 2. Güzel Elif Kaya 14 Temmuz 2010 tarihinde Atina'da yapılacak Miss Tourism Planet yarışmasında temsil edecek. Yarışmanın 3. güzeli ise Miss Eskişehir ünvanını kazanan Müzehher Eravcı oldu. Yarışmada Model Of TÜRKİYE seçilen Cansel DOĞAN ise Model of Models İnternational yarışmasında ülkemizi temsil etme ve ev sahipliği yapma hakkı kazandı. Baylarda 1.olan Efecan Dianzenza ülkemizi Singapur'da yapılacak Mr. İnternational yarışmasında temsil edecek. Bayların 2. si Engin Türkmen olurken Mr. Eskişehir ünvanını ise Oğuz Nalbant kazandı.

Her yarışmacının kendi kimlikleriyle; farklı bir birey olarak algılanmasının amaçlandığı yarışmada bir ilk gerçekleştirilerek hiçbir yarışmacı numaralandırılmadı. Yarışmanın bugüne kadar yapılmış diğer yarışmalarından son derece farklı olarak, adayların resmi geçidi değil de, bir "show" olarak tasarlanması ise büyük beğeni topladı.

Her bir yarışmacısı üniversite öğrencisi olan yarışmada finalistlerin güzelliğiyle ahlak ve bilgisini sentezlemiş insanlar olması tüm Türkiye'ye yapılan organizasyonun kalitesini ispat etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.