Asena... MUHTEŞEM DÜĞÜNDE ORYANTAL  ŞOV .

Asena... MUHTEŞEM DÜĞÜNDE ORYANTAL ŞOV .

İşadamı Bülent Urgan ve Deniz Turgut`un düğününde Asene geceye damgasını vurdu.

27 Eylül cumartesi akşamı, Beşiktaş Le Shangri otelde muhteşem ,bir düğün gerçekleşti. Bülent Urgan ve Deniz Turgut bir ömür boyu birlikte olmak için seçkin davetliler ve aileleri önünde birbirlerine söz verdiler.

Beşiktaş belediye başkanının kıydığı nikahta; Damadın nikah şahitliğini Semra Özal hanım efendi yaptı ve genç çiftlere evliklik cüzdanını takdim ederken

Evlilikte ..Saygı , Sabır ve Sevgi gelir diye nasihat etti.

Davetliler arasında tanınmış simalar vardi.Galatasaray eski as başkanı Turgay Kıran, Fikret Dalkıran,Sedat Altunel düğün boyunca eğlenceli saatler geçirdiler.

Gaziantep'li olan damat Gaziantep'den birçok misafiri geldi. Ayakkabi Sanayisinden iş çevresi de damadı yalnız bırakmadı.

Yeni evli çift balayı için Amerika'ya uçtular.

Beşiktaş belediye başkan'ın girişimciliğini yaptığı LÖSEV Vakfına yapılan Bağıştan dolayı Bülent Urgan çiftine teşekkur etti .Gecenin ilerleyen saatlerinde Dansöz ASENA oryantal gösterisiyle renk kattı.

Düğün bitiminde damadın annesi Serpil Urgan küçük oğlu LEVENT URGAN'ı seneye evlendireceğini Allah kısmet ederse dedi, davetli olup ta gelmeyen misafirlerimize Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın İmren Aykut telgraf ile tebrik ettiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.