Asena... 'SEKTÖRÜN BANA İHTİYACI VAR!'

Asena... 'SEKTÖRÜN BANA İHTİYACI VAR!'

Asena önceki akşam alışverişe geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 2017 yılında Hasan Dere ile nikah masasına oturan ve sonrasında Almanya'ya yerleşen ünlü oryantal, muhabirlerle ayak üstü sohbet etti.

İş insanı Hasan Dere ile 2017'de nikâh masasına oturduktan sonra Almanya'ya yerleşerek kendine yeni bir hayat kuran ünlü oryantal Asena, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da görüntülenmişti.

Şimdilerde kameralardan uzak bir yaşam süren  Asena Dere, Bodrum tatilinde fit haliyle dikkat çekmişti.

"ŞAKASINA BAŞLADIK CİDDİ OLDU"

Asena önceki akşam alışverişe geldiği Nişantaşı'nda görüntülendi. 2017 yılında Hasan Dere ile evlendikten sonra Almanya'ya yerleşen Asena, "Sahneyi özledim.

Sahneyi şovla birleştirmeyi özledim. Sektörün bana ihtiyacı var. Yeni şarkım çıktı, güzel gidiyor. Dünyadaki akıma uyan bir şarkı. Şakasına başladık ciddi oldu" dedi.

"ÇIKSALAR GÜZEL OLUR"

Asena, "Sizden sonra sanki oryantallik bitti gibi. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Öyle gibi görünüyor. Aslında değerli dansçılar var. Görünmek mi istemiyorlar anlamıyorum. Aslında boşluk var çıksalar güzel olur" yanıtını verdi.

"DANSLA ŞARKIYI BİRLEŞTİRDİM"

Teklifler aldığını belirten Asena, "Bu şarkımdan sonra benim dönemimdeki kişiler aradı, teklifler geldi. İstenmek, beğenilmek güzel ama ekim ayında gala yapacağım. Ondan sonra çıkacağım. Dansla şarkıyı birleştirdim. 50 kişilik orkestram var Doğu ve Batı..." diye konuştu.

Evlenip Almanyaya yerleşmişti Asena: Sektörün bana ihtiyacı var

"ALMANYA MİNNOŞ VATANIM"

Almanya'daki hayatından da bahseden Asena "Eşimin iki balo salonu var. Düğün ve kına yapılıyor. Onların tadilatı yapılıyor şimdi. Organizasyon ve düğün işi kadın işi. Ben de işin başındayım, patronumuz Hasan Dere... Burası ana vatanım. Orası minnoş vatanım. Almanya'yı seviyorum. Almancam iyi... Derdimi anlatabiliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:milliyet.com.tr / Seçkin ŞENVARDAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.