`Ashk Kolonyaları`... `ASHK` IN KOKUSU, KİMSESİZ ÇOCUKLARI SARIYOR !..

`Ashk Kolonyaları`... `ASHK` IN KOKUSU, KİMSESİZ ÇOCUKLARI SARIYOR !..

Akçelik Holding`in ortaklarından Narin Akçelik tarafından üretilen `The Ashk` adlı kolonyoların tanıtım lansmanı, önceki akşam Suada`da düzenlenen görkemli bir geceyle gerçekleştirildi...

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Akçelik Holding'in ortaklarından Narin Akçelik tarafından üretilen 'The Ashk' adlı kolonyoların tanıtım lansmanı, basın, iş, sanat ve cemiyet hayatının seçkin konuklarının katılımı ile önceki gece Suada'da düzenlenen görkemli bir geceyle gerçekleştirildi..

Tüm konukları, içten ve samimi tavrıyla tek tek kapıda karşılayan başarılı iş kadını Narin Akçelik'in şıklığı ve zerafeti, davetlilerin adeta gözlerini kamaştırdı.

Aile üyelerinin adlarını verdiği 7 farklı kolonya çeşidini görücüye çıkaran başarılı iş kadını, Narin Akçelik, Hat sanatçısı Osman Yılmazer'in renkli deriler üzerine işlediği, Osmanlı motifleriyle süslü şişelerdeki kolonyaların satışından elde edilecek gelirin, kimsesiz çocukların eğitimi için kullanılacağını söylemesi geceye ayrı bir anlam kattı.

Alışılagelmiş kolonya algısının dışına çıkan The Ashk, Geleneksel kültürümüz olan kolonyayı, esansların yumuşak notalarıyla dinamik bir tarzla buluşturuyor.

'7 çeşit, yedi hikaye' ile yola çıkılarak hediyelik ve dekoratif ürünler olarak tasarlanan kolonyalar kimsesiz çocuklar yararına satışının gerçekleştiriliyor olmasından dolayı adeta 'askh' a geldi.

Topraklarımızın hikayesinin, kokusunun bulunabileceği 'ASHK' Kolonyalarının sosyal bir proje için kimsesiz çocukların eğitimi için satılacak olması, markanın değerini daha da arttırıyor.

Akçelik Holding ortaklarından Narin Özçelik, magazinkolik.com dan Mehmet Karademir'in, " Bu sosyal sorumluluk projeniz belli bir zaman dilimi için mi geçerli olacak?" sorusu üzerine,

" Ben çocukları çok seviyorum ve iki tane benim de evladım var. Bu markayı tasarlarken bu aşkla yola çıktım ve bu marka piyasada olduğu sürece de tüm satışlarından belirlenen bir oranı, kimsesiz çocukların eğitimine sürekli aktaracağız" dedi.

Narin Akçelik bu sözleriyle bu projenin ne denli özel bir proje olduğunu hem ortaya koyuyor hem de diğer firmalara da bu sosyal sorumluluk projesiyle anlamlı bir mesaj göderiyor gibiydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.