AŞKINIZ KALICI OLSUN!

AŞKINIZ KALICI OLSUN!

Yeni bir hayata merhaba demek için bu semineri kaçırmayın.

Birlikte olduğunuz insanı daha iyi anlamak, bilmedikleriniz farketmek, ifade edemediklerinizi söylemek, en önemlisi sürekli ve sağlıklı bir aşk ilişkisi yaşamak istiyorsanız; "AŞKIN MUCİZESİ Semineri"ne dilerseniz eşiniz ile birlikte dilerseniz tek katılın!

Dünyanın en iyi Nefes Eğitmeni ve Yaşam Koçları arasında yer alan Nevşah Fidan, Life Mastery Programı kapsamında 12-15 Şubat tarihleri arasında sadece Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştireceği seminere katılacak çiftler, ilişki içinde yaşanan korku, endişe, stres, yalnızlık, tatminsizlik gibi birçok sıkıntı ve problemden arınacak; yerine mutluluk, bereket, huzur ve sınırsız sevginin yaşandığı uzun vadeli bir ilişkinin sahibi olacak.

"Aşkın Mucizesi Semineri" sonunda, katılımcı çiftler arasında yapılacak çekilişte bir çifte % 50 indirim hediye edilecek.

Üç gün sürecek ve Sevgililer Günü'ne özel organize edilen seminere eşiniz, yaşam yolculuğu içersinde karşılaştığınız sevgiliniz ile birlikte katıldıktan sonra bir ilişki içinde mutluluğu yakalamanın gücü ve bilgeliğine sahip olduğunuzu göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.