Atilla Taş... DOĞUM GÜNÜNDE BAŞKA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!..

Atilla Taş... DOĞUM GÜNÜNDE BAŞKA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!..

Müzisyen Atilla Taş doğum gününde Silivri Açık Cezaevi'nden Kocaeli Açık Cezaevi'ne sevk edildi.

“FETÖ’nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme” suçlamasıyla tutuklanan Atilla Taş'ın başka cezaevine sevk edildiği öğrenildi.

Twitter üzerinden sevk işlemini duyuran Taş'ın avukatı Yaman Akdeniz şunları kaydetti:

"Atilla Taş'la ne alıp veremediğiniz var? Denetimli serbestlik kapsamında tahliye edilmesi için Silivri Ağır Ceza Mahkemesi'ne geçen Çarşamba dilekçe verdik ve daha itiraz değerlendirilmeden Atilla Taş'ı bugün Kocaeli Açık Cezaevine göndermeye karar verdiler.

Bugün Atilla Taş’ın doğum günü. Doğum gününde apar topar Silivri’den Kocaeli Açık Cezaevine sevk ediliyor.

Hem de tahliyesi için yaptığımız itirazlar karara bağlanmadan. Atilla’nın Kocaeli’ne sevk talimatını kim verdi?

Atilla Taş zaten Silivri açık cezaevindeydi, başka bir açık cezaevine nakledilmesinin hukuken bir açıklaması yok.

Kaldı ki derhal tahliye edilmesi için hukuki süreçler devam ederken Kocaeli'ne sevk edildi. Tüm Atilla Taş sürecini hukuken açıklamak mümkün değil."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.