ATLARIN KULAĞINA FISILDAYAN ADAM İSTANBUL`A GELİYOR!

ATLARIN KULAĞINA FISILDAYAN ADAM İSTANBUL`A GELİYOR!

Dünyanın dört bir yanındaki her gösteriminde seyircisini büyüleyen `Atların Lordu` şovu ilk kez Nisan ayında Türkiye`de izleyicisiyle buluşacak...

Dünyanın dört bir yanındaki her gösteriminde seyircisini büyüleyen 'Lord Of The Horses Endulus' (Atların Lordu) ilk kez Türkiye'de izleyicisiyle buluşacak.

Nisan ayında itibaren başlayacak ve 3 ay sürecek muhteşem gösterileri için uzun bir yolculuğun ardından İstanbul'a getirilen atlar, Polonezköy'de kampa girdi.

'Atların Kulağına Fısıldayan Adam' olarak tanınan eğitmenleri Alex Gione eşliğinde Türkiye'ye gelen bu özel atlar, 30 Haziran Pazartesi gününe kadar İstanbul izleyicisiyle buluşacak.

Türkiye ilk kez böyle bir gösteriye ev sahipliği yapacak. Büyüleyici gösterileriyle dünyanın dört bir yanında ünlenen 40 Endülüs Atı, 'Lord Of The Horses Endulus' (Atların Lordu) adlı şovlarıyla 4-5-6 Nisan'da İstanbul Ülker Sports Arena'da olacak.

Dev projenin Türkiye Temsilcisi Özkan Ulusoy, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Gösterimizi Türk izleyicisiyle buluşturmak için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Polonezköy?de kampa alınan Endülüs Atları, antrenörleri, veterinerleri ve uzman diyetisyenleri eşliğinde büyük gösterilerine hazırlanıyor. Üç ay boyunca İstanbul'un çeşitli yerlerinde gösterilerimiz olacak. Cumartesi ve Pazar günleri de iki özel gösteri sizleri bekliyor.

İspanyol Endülüs Atları'nın olağanüstü gösterileri uzun süre hafızalarınızda yer edecek".Bu muhteşem gösteri Brezilya, Almanya, ABD ve İspanya gibi birçok ülkede büyük beğeni toplamıştı.

Bu eşsiz gösteriye şimdiden yerinizi ayırtmak isteyen meraklılar,biletleri Biletix'ten temin edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.