Ayrılık A.Ş... AYRILMAK HİÇ BU KADAR EĞLENCELİ OLMAMIŞTI!

Ayrılık A.Ş... AYRILMAK HİÇ BU KADAR EĞLENCELİ OLMAMIŞTI!

Kadın erkek ilişkilerinde yaşanan zorlukları mizahi bir dille ele alan ‘Ayrılık A.Ş.’ sinema filmi 11 Ekim’de vizyonda...

Film farklı senaryosu ve tarzıyla daha vizyona girmeden uluslararası arenada ses getirmeye başladı.Yönetmen ve senaristi Tanser Yılmaztürk, filmin yurt dışında merak uyandırdığını belirterek, Fransız bir yapım şirketinin filmin Fransız versiyonunu çekmek için kendilerine teklifte bulunduğunu açıkladı.

Hatta Fransız şirketin, devam filmini Türkiye - Fransa ortak yapım olarak çekmeleri önerisinde bulunduğunu ve bu konudaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti. 

Melis Tüzüngüç ve İdris Nebi Taşkan’ın başrollerinde olduğu 'Ayrılık A.Ş, ilişkilerinde sorun yaşayan kişilerin başvurduğu profesyonel bir ekibin komik ve bir o kadar da karmaşık planlarını konu alıyor, sıradışı ve eğlenceli hikayesiyle izleyicileri kahkaha dolu bir maceraya davet ediyor. 

Tans Production yapımcılığında çekilen filmin yönetmeni ve senaristi Tanser Yılmaztürk, aynı zamanda filmde de rol alıyor. Uzun zamandır oyunculuk yapan Yılmaztürk’ün ilk uzun metrajı olan filmin Genel Yönetmenliğini ise usta yönetmen Uğur Yağcıoğlu yapıyor.

Filmde başrollerin yanı sıra Zeynep Urhan, Tuğçe Sarıkaya Dağıstanlı, Bella Nabivi, Etem Caner Karaüç, Mertkan Arat, Volkan Cal, Bahattin Gök, Aydın Genç, Ezgi Say, Eren Genç, Turgut Özdemir, Ceren Arı, Bektaş Erdoğan, Serkan Yakın gibi isimler de rol alıyor.

Filmin müzikleri, dünya çapında tanınan, pek çok uluslararası projeyi müziklendirmiş ve uluslararası birçok festivalden ödül almış İrsel Çivit tarafından hazırlandı.  'Ayrılık A.Ş.'nin müzikleri, Hollanda’da, canlı olarak Senfoni Orkestrası tarafından çalındı. Bu eşsiz performans, filme benzersiz bir atmosfer kazandırarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim vaad ediyor. 

Filmin Konusu: 

Ayrılık A.Ş.’nin merkezinde, bir ilişkiyi sonlandırmak isteyen kişilere yardımcı olmak için yaratıcı ayrılma planları üreten bir ekip bulunuyor.

Müşterilerinin taleplerini yerine getirmek için komik, zekice ve kimi zaman ters giden ayrılık stratejileri geliştiren bu ekip, izleyicilere kahkaha dolu anlar vaat ediyor.

İlişki dinamiklerine dair zekice bir komedi sunan film, ayrılıkların sadece üzücü olmadığını, kimi zaman komik ve yaratıcı çözümlerle de ele alınabileceğini gösteriyor.

Senaryonun yaratıcı ekibi, karakterlerin absürt ama gerçekçi tepkileriyle, izleyicilere hem güldürmeyi hem de düşünmeyi amaçlıyor. Ayrılık danışmanlığına ihtiyaç duyan insanların başından geçen komik olayları merkezine alan film, toplumsal normlara da eğlenceli bir eleştiri getiriyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.