Ayşe Nazlı Yumlu - Deniz Uğur... BUZLAR ERİDİ; 'ÇOCUKLARIN ÜSTÜN YARARI İÇİN!..'

Ayşe Nazlı Yumlu - Deniz Uğur... BUZLAR ERİDİ; 'ÇOCUKLARIN ÜSTÜN YARARI İÇİN!..'

Reha Muhtar'ın yalısında düşerek hastaneye kaldırılmasının ardından eski eşi Deniz Uğur, oğlunun Nilüfer ve kızı Ayşe tarafından kaçırıldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Oğlunun babasının evinde olduğu öğrenen Deniz Uğur, Nilüfer ile konuşarak aralarında sorunu çözdü. Karşılıklı özür dilediklerini söyleyen Uğur, "Çocukların yararı için süreç anne ve abla arasında yönetilecek" dedi.

Reha Muhtar geçtiğimiz günlerde yalısının merdiveninden düşerek hastaneye kaldırıldı. Muhtar entübe edilirken eski eşi Deniz Uğur da oğlunun Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığını ileri sürerek şikayetçi oldu.

Günlerdir çocuğuna ulaşamadığı için peş peşe açıklamalar yapan Uğur, son paylaşımında sorunun çözüldüğünü ve ünlü şarkıcı ile karşılıklı özür dilediklerini söyledi.

"KARŞILIKLI ÖZÜRLER DİLENEREK YANLIŞ ANLAŞILMALAR GİDERİLDİ"

Annesinin açıklamalarının ardından bir video yayınlayan çiftin oğlu Poyraz, babasının evinde olduğunu ve annesinin yanına gitmek istemediğini söylemişti. Muhtar'ın evine giden emniyet güçleri ise Poyraz'ı alarak annesine teslim etmek için işlem başlatmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından dün bir paylaşım yapan Deniz Uğur, sorunların çözüldüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı: "Son günlerdeki travmatik süreçte medyaya yansımış olan tartışmalar tarafımızca sonlandırılmış, karşılıklı özürler dilenmiş ve yanlış anlaşılmalar giderilmiştir.

Çocukların üstün yararı için bundan sonra tüm süreci Anne Deniz Uğur ve abla Ayşe Nazlı Yumlu, iletişim ve dayanışma içinde yönetecektir. Kararımıza saygı duyulup konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını kamuoyu ve basın mensuplarından rica ederiz. Teşekkürler."

'Nilüfer oğlumu kaçırdı' diyerek ortalığı karıştıran Deniz Uğur geri adım attı

NE OLMUŞTU?

Reha Muhtar, evvelsi gece evinin merdivenlerinden düşmesi sonucu yaralanarak, kaldırıldığı hastanede entübe edilmişti. Muhtar'ın tedavisi hastanede devam ederken, velayeti babası Muhtar'da olan Poyraz'ın annesi oyuncu Deniz Uğur, şarkıcı Nilüfer ve evlat edindiği kızı Ayşe Naz Yumlu tarafından oğlunun alıkonulduğunu iddia etmişti.

Deniz Uğur, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Naz Yumlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılığa sunulan dilekçede, Poyraz hakkında Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne kayıp ihbarı yapıldığı da yer almıştı.

Poyraz'ın kendi isteğiyle ablası Ayşe Yumlu'nun yanına gittiğini söyleyen Nilüfer ise "Çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şey söz konusu değil. İğrenç bir iftira. Ben 4 gündür Bodrum'dayım" demişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.