Ayşegül Yıldız… MİLLİ EĞİTİM BAKANINI İSTİFAYA ÇAĞIRDI!

Ayşegül Yıldız… MİLLİ EĞİTİM BAKANINI İSTİFAYA ÇAĞIRDI!

Hükümete yakınlığıyla bilinen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i istifaya çağırdı.

Kocaeli Gebze’de Alaettin Kurt Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen mezuniyet töreninde kız öğrencilerinin kıyafetleri nedeniyle mezuniyet törenine alınmamalarına tepki gösteren Yıldız;  "-Bunlara kafa yoracağınıza eğitime ağırlık verin. Ya da boşverin istifa edin " diyerek milli eğitim bakanını istifaya davet etti. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız lise mezuniyetine 'uygunsuz kıyafet' engeline takılan genç kızlara destek oldu.

aysegulyildiz-ogrenciler-uygunsuz-kiyafet-gerekcesiyle-torene-alinmadi1.jpg

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i istifaya çağıran Ayşegül Yıldız konunun takipçisi olacağını söyledi.

"SİZİN İŞİNİZ ETEK BOYUNU ÖLÇMEK DEĞİL" 

Yıldız "Sayın Yusuf Tekin bu çocuklar okula eğitime gelirken o kıyafetleri giymemişler. Diplomalarını almaya ve bu sevinci arkadaşlarıyla paylaşmaya gelmişler. Sizin işiniz güzel bir eğitimle bu gençleri hayata hazırlamak, mezuniyet törenine yanında velisi ile gelen öğrencilerin etek boyunu ölçmek değil. Kaldı ki mezuniyetlerini kutlamak en doğal hakları. Bunlara kafa yoracağınıza eğitime ağırlık verin. Ya da boşverin istifa edin " diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.