BABALARA ÖZEL HEDİYELİKLER CICEKPASAJI.COM'DA!

BABALARA ÖZEL HEDİYELİKLER CICEKPASAJI.COM'DA!

CicekPasaji.com, yüksek kalite ve değer katan ürün standartları ile bu sene de babalar günü için gözde hediyelik ürünler sunuyor.

5 yıl önce online alış veriş siteleri arasında kişiye özel ürün satışını başlatan CicekPasaji.com, yüksek kalite ve değer katan ürün standartları ile bu sene de babalar günü için gözde hediyelik ürünler sunuyor. Tüm ürünler ortalama 3 iş günü içinde kargo ile dilediğiniz adrese teslim ediliyor.

ÖZEL DİKİM ISMARLAMA GÖMLEK

CicekPasaji.com adresinden sipariş verebileceğiniz her ayrıntısı özenle hazırlanan bir hediye. 1. sınıf 100% pamuk her mevsime uygun yüzlerce kumaş içinden O'na en çok yakışan rengi ve deseni seçebilirsiniz. 12 çeşit yaka modeli, 7 çeşit manşet modeli, 4 çeşit cep modeli arasından seçimlerinizi yaparak tasarımını tamamen sizin oluşturacağınız bu gömlek özel ahşap kutu içinde, ortalama 3 iş günü içinde kargo ile dilediğiniz adrese teslim ediliyor.

Özel gömlek hediyenizi daha özel ve özgün hale getirmek için, bir ömür boyu sizi hatırlatacak mesajınızı yaka içine işleme yaptırabilirsiniz. Dilerseniz manşetlere ve cep üzerine babanızın adının baş harflerini de işleme ile yazdırabilirsiniz. Hatta ahşap kutu üzerine de kısa bir mesaj yazdırabilirsiniz. Daha uzun mesajlarınızı hediye kartı içine yazdırır, babanıza ölümsüzleşen duygularınızı hediye edebilirsiniz.

HEM ŞIK, HEM DE KALICI BİR HEDİYE: EL YAPIMI GÜMÜŞ KOL DÜĞMESİ

925 ayar gümüşten el işçiliği ile babalara özel üretilmektedir. Sol kolda çift harf, sağ kolda çift harf bulunmaktadır. Kararmaya karşı özel korumaya sahiptir. Özel mesaj yazdırabileceğiniz hediye kartı ile, çelik kasa üzeri deri kaplama kutu içerisinde hediye paketi yapılır.

O'NA ÖZEL BAŞKA NELER VAR?

İstediğiniz mesajın yanına yazılacağı fotoğraf çerçevesi babanıza sükse yaptıracak türden. Ayrıca fotoğraflı özel çikolatalar, mesajlı kurabiyeler, üzerine isim yazılan şık kalemler ve kartvizitlikler?

Babanıza CicekPasaji.com'dan ne alırsanız alın, O'na özel olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.