Barbaros Uzunöner...ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜNE KOMİK TEDAVİ!..

Barbaros Uzunöner...ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜNE KOMİK TEDAVİ!..

“Türk müsün Canım?” isimli tiyatro oyunuyla izleyici rekoru kırmak için yola çıkan karikatür adam Barbaros Uzunöner, oyunun gördüğü ilgiden çok memnun.

Ünlü tiyatro sanatçısı dizi filmde yer almadan, tiyatro sahnesinden şöhret kuşunu yakalayan ender isimlerinde başında geliyor.

Bu Tiyatro’yu kuran ve kendi yazdığı oyunları sahneye koyan nam-ı değer Karikatür Adam Barbaros Uzunöner “Sevmek ve gülüyor olmak dünyadaki her kötülüğü yener, bu yüzdende komedide olmak istedim” dedi.

Profilo Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği tek kişilik stand up gösterisine Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği İstanbul Şubesinin gelmiş olması ve herkesten çok eğlenmeleri karikatür adam için en büyük gurur oldu. 50 kişilik bir grup olarak gösteriyi izlemeye gelen grubun üyeleri, oyun sonrası karikatür adamı ayakta alkışladılar.

Kendi adına çok önemli bir iddia ortaya atan Barbaros Uzunöner “Rahatsızlıkların birçoğu gülerek yenilebilir, kanser tedavisinin bile çözümünün gülmek, mutlu olmak olduğunu düşünüyorum. Ruhun en büyük gıdasının gülmek olduğunu savunuyorum, gülmecenin gücünü fark etsek her şey çok güzel olurdu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.