BAŞ YAPITLAR SERGİSİ AÇILIYOR

BAŞ YAPITLAR SERGİSİ AÇILIYOR

Osmanlı ve Türk sanat tarihine geçmiş, birbirinden önemli sanatçıların yer aldığı; baş yapıtlar sergisi Niş-Art Maçka Sanat Galerisi'nde 27 Temmuz- 9 Ağustos tarihleri arasında koleksiyonerlerin ve sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Givanian, F. Zonaro, Şevket Dağ, Özdemir Altan, Ergin İnan, Saim Dursun, Şenol Tınaztepe, Devrim Erbil, Pınar De Pure, Zekai Ormancı, Mehmet Gün, Savaş Simitli, Selim Turan, Ali Demir, Nuri İyem, Adnan Turani, İsmail Acar, İsmail Ateş, Tanju Demirci, Ekrem Yalçındağ, Turgut Atalay, Ömer Muz, Barış Sarıbaş, Sabri Berkel
Memduh Kuzay gibi baş yapıtlar sergisi 27 Temmuz- 9 Ağustos tarihleri arasında koleksiyonerler
ve sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Otuz senedir varlığını sürdüren sanat hayatına yön verecek bağlantılara sahi, güncel sanat akımlarını takip eden, yeniliğe açık, sanatserverlere benzersiz bir ortam yaratan, bilgi paylaşımının gücüne inanan ve bunu vizyon edinnmiş bir güncel sanat galerisi olan Niş-Art'ın ortaklarından İç Mimar Sn. Yonca Koçak, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir'e galeri ve sergi hakkında açıklamalarda bulundu.

Vizyonlarının ışığında ilerleyip sanatın daha geniş çevrelere yayılmasını amaç edinerek 10 Ağustos 2015 tarihinde Maçka’da yer alan yeni sanat galerisi ile ziyaretçilerine hizmet vermeye başladıklarını belirten Koçak, şu günlerde Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin olumsuz etkilerine rağmen sanatı susturmadıklarını, bu duruşları ile "darbeye hayır" diyerek vatan hainlerine taviz vermediklerini belirtti.

Galeride yapılan sergi ve duyurulara daha geniş çevrelere yayılıp sanatın günlük hayatımızın içinde de yer almasını sağlamak, sanatseverlere hizmet vermeyi misyon edinerek ağırladıkları özel sanatçıları ve eserleriyle sanata ve sanatçıya ne kadar önem verdiklerini göstermek istediklerini belirten Koçak 27 Temmuz'da başlayacak yeni sergilerine tüm sanar severleri davet ediyor.

Niş Art Gallery Maçka'yı yeni sanatsal faaliyetleri ile sosyal hayatımıza renk verecek nezih bir buluşma alanı olarak sanat severlere sunduklarını belirten Koçak ortağı Nihat Tokat ile birlikte önümüzdeki dönemlerde sürpriz projelerle de sanat severleri şaşırtmaya hazırlandıklarını söylüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.