Behiye Aksoy... BEKLENEN YARDIM TOPLANMADI!

Behiye Aksoy... BEKLENEN YARDIM TOPLANMADI!

Son 10 yıldır alzheimer hastalığıyla boğuşan Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Behiye Aksoy (77) için Maslak, TIM Show Center'da önceki gece bir yardım gecesi düzenlendi.

Sibel Can, Mustafa Sağyaşar, Muazzez Abacı, Nil Burak, Nükhet Duru ve Yaşar Özel şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşattı. Alzheimer olan 80 yaşındaki Behiye Aksoy için düzenlenen gecenin finalinde ise sahneye Bülent Ersoy çıktı. Gecenin sunuculuğunu Ateş Böceği Ercan yaptı

Sibel Can, Behiye Aksoy'u yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirtip, "Bir gün beni yanına çağırıp 'Huysuz ve Tatlı Kadın'ı seslendirmem gerektiğini söyledi" dedi. Sibel Can, bu açıklamanın ardından Behiye Aksoy'un sahnedeki fotoğrafına bakıp parçayı seslendirdi. Göğüs dekolteli kıyafetiyle sahne alan Nükhet Duru ise Aksoy'un kendisine "Hovarda kız" dediğini belirtti.

Behiye Aksoy'un oğlu Ahmet Kazım'ın organize ettiği gecede Bülent Ersoy, Muazzez Abacı, Sibel Can, Nükhet Duru, Nil Burak, Yaşar Özel, Selami Şahin sahneye çıktı. Ancak gecede yalnızca 15 bin TL toplandı.

Sponsorsuz yapılan gecede masraflar da çıktıktan sonra geriye 9 bin TL kaldı. Behiye Aksoy'un oğlu Ahmet Kazım "Bu bir yardım gecesiydi, ama amacına ulaşmadı. İlgi yoktu. Herkesin canı sağolsun. Geceden borçlu ayrılmadığımıza dua ettim" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.