Bengü... VAN KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE TATSIZ OLAYLAR!

Bengü... VAN KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE TATSIZ OLAYLAR!

Dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı. Konseri ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözleriyle bitiren Bengü, iddiaya göre seyircilerin tepkisi ile karşılaştı. Onlarca kişi bir anda sahneye şişe fırlattı.

Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van'da sahneye çıktı.

VAN'DA İLK KEZ KONSER VERDİ

Van'da ilk defa konser verdiği için duyduğu mutluluktan bahseden şarkıcı, "Uzun zamandır hiç bu kadar heyecanlanmamıştım, kalbim duracak gibi oldu. Van'a hep gelmek istedim ama kısmet olmadı.

Böyle güzel bir festival düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ederim. Festival inanılmaz güzel ve kalabalığın enerjisini hissedebiliyorum. Çok güzelsiniz" ifadelerini kullandı.

SEYİRCİLERDEN PET ŞİŞELİ PROTESTO

Bengü'nün konserinin sonunda ise beklenmedik bir olay meydana geldi. Şarkılarını söyledikten sonra "Ne mutlu Türküm diyene" sözleriyle konserini bitirdiği ileri sürülen Bengü'ye seyircilerden tepki geldi.

Şarkıcı Bengü'ye Van konserinde protesto! Seyirciler, sahneye pet şişe fırlattı

Van Ekspres hesabından yayınlanan görüntüde şarkıcıya sinirlenen onlarca vatandaş, ellerindeki pet şişeleri sahneye fırlattığı görüldü. Van konserinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Bengü, yaşanan olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.