BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 10. GELENEKSEL PUSULA ŞENLİĞİ ÇOŞTURDU!

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 10. GELENEKSEL PUSULA ŞENLİĞİ ÇOŞTURDU!

Beykent Üniversitesi 10. Geleneksel Pusula Şenliği'nde sahne alan Serdar Ortaç ve Hande Yener izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Beykent Üniversitesi'nin Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleştirdiği 10. Geleneksel Pusula Şenliği'nde Serdar Ortaç ve Hande Yener sahne aldı.

Yaklaşık 8.000 kişinin katıldığı Geleneksel Pusula Şenliği'nde ilk olarak sahneye yeni şarkılarıyla yaza bomba gibi giren Hande Yener çıktı. İlginç sahne kostümü ve şarkılarıyla Beykent Üniversitesi Öğrencilerinin büyük ilgisini topladı.

Hande Yener'den sonra sahneye çıkan Serdar Ortaç şarkıları ve dansları ile bütün öğrencileri coşturdu. Serdar Ortaç'ın konseri sırasında yağan yağmur bile öğrencilerin enerjisini azaltamadı. Yepyeni şarkılarını ilk defa Beykent Üniversitesi Geleneksel 10. Pusula Şenliği'nde söyleyen Serdar Ortaç'ın konser boyunca söylediği şarkılarına bütün öğrenciler eşlik etti.

Beykent Üniversitesi Öğrencileri, akademik yorgunluğu atmanın yanı sıra aynı zamanda kazandıkları başarıları da kutladılar. Üniversitelerarası Basketbol Turnuvası'nda birinci olan Fen- Edebiyat Fakültesi, ikinci olan Mühendislik- Mimarlık Fakültesi ve üniversitemize üçüncülük kazandıran Yabancı Diller Yüksek Okulu öğrencileri kupalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Sarı'nın elinden aldılar. Aynı zamanda namağlup ünvanıyla şampiyon olarak 1. Lig'e yükselen Beykent Üniversitesi Futbol Takımı da bütün arkadaşları adına aldıkları kupalarını büyük bir gururla havaya kaldırdılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.