BİR LCD TV DANS DÜNYASINI KARIŞTIRDI...

BİR LCD TV DANS DÜNYASINI KARIŞTIRDI...

Tolga Han, Dans Federasyonu başkanlığı yaptığı dönemde zimmetinde bulunan LCD televizyonu iade etmediği için "Türkiye Dans Sporları Federasyonu" tarafından kendisine dava açıldığına ilişkin iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

Ünlü dansçı Tolga Han, Dans Federasyonu başkanlığı yaptığı dönemde zimmetinde bulunan LCD televizyonu iade etmediği için "Türkiye Dans Sporları Federasyonu" tarafından kendisine dava açıldığına ilişkin iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

Tolga Han'ın yaptığı açıklamayı şöyle:

"Bu tür iddiaların "Türkiye Dans Sporları Federasyonu" ismine zarar vereceğinden dolayı çok üzgünüm. Adı geçen konu "Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu"na Federasyon tarafından intikal ettirilmiş, oradan da Tahkim Kurulu'nda konuya ilişkin karar verilmiştir.

Bu kararda da adı geçen televizyonun şu anda Türkiye Dans Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyesi olan Cengiz Yalçınkaya'ya zimmetli olduğu ortaya çıkmıştır. Yalçınkaya konuyla ilgili ifadesinde; televizyonun benim başkanlık yaptığım dönemde Teknik İşlerden sorumlu danışmanım olan ve bugünkü yönetimin de Marmara Bölge Sorumluluğu görevini yürüten Mustafa Tol'da olduğunu belirtmiştir.

Böylelikle Tahkim Kurulu benim konuyla ilgili herhangi bir disiplin cezası almama gerek olmadığına karar vermiştir. Ancak 16-17 Haziran tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul öncesinde bu tür açıklamaların adımı ve şahsımı yıpratmayacağından hiçbir kuşkum yoktur.

Kamuoyuna Duyurulur

Tolga Han

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.