BODRUM'UN EN GÜZEL TURİSTLERİ SEÇİLDİ?

BODRUM'UN EN GÜZEL TURİSTLERİ SEÇİLDİ?

Bodrum'da yüzen disko Catamaran'da düzenlenen "En Güzel Turistler" isimli güzellik yarışmasında birbirinden güzel tatilciler kıyasıya yarıştı.

Yarışmaya katılan 25 güzelin arasından jürinin oylarıyla turizmci Gülşah Coşkun (20) birinci oldu.

Bodrum Club Catamaran Marine tarafından düzenlenen "En Güzel Turist" güzellik yarışmasında , katamarın sahibi Mehmet Birgen , gazeteci Ferhat Şirin, 2009 Best Model Dünya erkek güzeli Erkan Meriç, Avukat Erdinç Bayhan, modacı Sevtap Türkoğlu ve Turizmci Sedat Akdemir jüride yer aldı. Ferhat Şirin'in yarışmaya kızıldereli kıyafeti ile gelmesi dikkat çekti.

Bodrum'da tatilini geçiren ve sekiz ülkeden 25 genç kızın katıldığı yarışmayı yaklaşık 600 turistte ilgi ile izledi.

Kara ada açıklarında yüzer diskoda denizin ortasında yapılan yarışmada yarışmacıların podyumda ki yürüyüşleri ve sandalye üzerinde sergilemiş oldukları seksi danslara göre değerlendirme yapan jürinin karar vermekte oldukça zorlandığı gözlemlendi. Denizin ortasında yaklaşık olarak 3,5 saat süren güzellik yarışmasını takip eden yerli ve yabancı turistler

oldukça keyifli anlar yaşadı.

Yarışmayı İstanbul'dan Bodrum'a tatile gelen ve bir otelde çalışan Gülşah Coşkun (20) kazanırken 2. Belçikalı Marine Carlan (22) , 3. ise yine Belçika'dan Mouchka Willems (23) elde etti. Moldovyalı 21 yaşındaki Aksha Popa ve Türkiye'den 20 yaşındaki Seval Ayan sempati güzeli seçildiler.

Yarışmada dereceye giren ilk 5 güzele ,5 yıldızlı otelde bir hafta tatil, takılar, kıyafetler, mayolar ve lüks bir restoranda akşam yemeği armağan edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum