Bu yazın favorisi... ÖZSÜT'ÜN SOĞUK KAHVE KOKTEYLLERİ!

Bu yazın favorisi... ÖZSÜT'ÜN SOĞUK KAHVE KOKTEYLLERİ!

Yaz mevsiminin sıcak günlerinde kahveden vazgeçmek istemeyenler için Özsüt, soğuk kahve kokteylleriyle benzersiz bir lezzet keyfi yaşatıyor.

Fransa'nın en büyük kahve üreticisi Cafés Richard'ın Özsüt'e özel olarak harmanladığı kahvelerle hazırlanan soğuk kahve çeşitleri, pasta ve çikolatalarla eşsiz bir uyum sağlıyor.

Espresso, çikolata, nane, vanilya gibi lezzetlerle zenginleştirilen bu benzersiz kahve kokteylleri, Özsüt'ün eğitimli baristaları tarafından hazırlanarak en mükemmel haliyle kahve tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Türkiye'nin 72 yıllık lezzet ustası Özsüt, birçok alternatife sahip zengin kahve menüsüyle yaz mevsimine damgasını vuruyor. Yazın sıcak günlerinde kahve keyfinden vazgeçmek istemeyenler, Özsüt'ün birbirinden leziz soğuk kahve çeşitlerini tercih edebilirler.

Vanilyanın benzersiz kokusu, nanenin ferahlığı, hindistancevizinin vazgeçilmez tadı ya da çikolatanın akıl çelen lezzetiyle zenginleştirilen kahveler, ferahlamak ve kahve keyfini sıcak günlerde de tadabilmek için eşsiz bir seçenek oluşturuyor.

Özsüt'ün benzersiz soğuk kahve kokteyllerinden Kawa-Mint'te smoothie stilinde hazırlanan caffe latte keyfine, nanenin ferahlığı eşlik ediyor. Kawa-Mint yazın sıcak günlerinde benzersiz bir serinlik hissi yaratıyor.

Buzlu mocha lezzetinin çikolata ile zenginleştirilen özel hali Iced Cafe Mocha ise damağınızda eşsiz bir tat bırakıyor. Iced Cafe Mocha, isteğe göre çeşitli aromalarla tatlandırılabiliyor. İtalyan mutfağının efsanevi lezzeti tiramisunun keyfi Iced Tiramisu kahve kokteyllinde doruğa çıkıyor.

Vanilya tutkunları ise Özsüt'te Vanilla Espresso Frappe ile keyifli bir lezzet deneyimi yaşıyorlar. Özsüt, hindistancevizi hayranlarını da unutmuyor. Choco-coco kahve kokteyli smoothie stilinde hazırlanan espresso, çikolata, hindistancevizi ve buzun eşsiz karışımından oluşuyor.

İyi bir kahvenin ortaya çıkması için baristanın kahveyi hazırlayış şekli %50 oranında önem taşıyor. Bu nedenle Özsüt, kahveye lezzet katan baristaları için periyodik eğitimler düzenliyor. 2008-2010 Fransa WBC Barista Şampiyonu Anthony Calvez'den, Calvez'in eğitimcisi ve aynı zamanda Cafés Richard'ın Kalite ve Ürün Geliştirme Yöneticisi olan Michael McCauley'den ders almış olan Özsüt baristaları, kahve hazırlaması ve sunumunun tüm inceliklerini Özsüt kahvelerine yansıtıyorlar.

Pastadan sütlü tatlılara, dondurmadan çikolata ve keklere kadar pek çok farklı lezzeti yepyeni ve modern bir konseptle sunan Özsüt, kahve tutkunlarını klasik kahve keyfinin yanı sıra yepyeni lezzetlerle buluşturuyor. Sahiplendiği kafe kültürünün tüm aşamalarını büyük bir titizlik ve deneyimle gerçekleştiren Özsüt, Cafés Richard tarafından üretilen özel kahve çeşitleriyle farkını kanıtlıyor. Özsüt'ün soğuk kahve kokteyllerinin her biri 6,5 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Özsüt'ün dinlendirici atmosferinde yaz mevsiminin keyfini kahve tutkusuyla yaşamak isteyenler kendilerini soğuk kahvelerin tadına doyulmaz lezzetiyle ödüllendirebilirler.

Özsüt hakkında:

1938 yılında İzmir Kemeraltı'nda Özsüt Muhallebicisi olarak Sefer Usta'nın başlattığı tatlı serüveni 1980 yılında Sefer Usta'nın oğlu İbrahim Urlulu liderliğinde Özsüt ustalarının da ortaklığıyla büyüyerek geliştirildi. İlk şubesini 1991 yılında İzmir Alsancak'ta açmasının ardından, 1996'da 6 şubeye ulaşan Özsüt, hızlı bir gelişme kaydederek 2002 yılında şube sayısını 50'ye çıkardı.

Kuruluşunun 72. yılını kutlayan Özsüt, günümüz itibariyle 155'in üzerinde şubesiyle faaliyetlerini devam ettiriyor. Tatlı serüvenine kazandibi, muhallebi, ekmek kadayıfı, peynir tatlısı ve aşure gibi geleneksel tatlılar üreterek başlayan Özsüt, tüketicilerin talepleri doğrultusunda yeni teknolojileri kullanarak günden güne gelişme kaydetti. Klasik tatlıcı dükkanlarından kafe konseptine geçiş yapan Özsüt, ürün yelpazesine pasta, kurabiye ve dondurmayı da ekledi.

Tüketicilerin farklı pastalara olan talebini göz önünde bulunduran Özsüt, Fransa'daki ünlü pasta okulu Lycee Professionel "Aguste-escoffier"den danışman getirerek, farklı lezzetlerde pasta tasarımlarını da tüketicileriyle buluşturdu. Aynı zamanda Özsüt'ün spesiyal pasta grubu şefleri, dünyaca ünlü Fransız aşçılık sanatları okulu Le Cordon Bleu'de düzenli olarak eğitim programlarına katılmaktadırlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.