Burak Özçivit... `SEVDİĞİNİ SÖYLE YÜRÜYÜŞÜ`NE DAMGASINI VURDU!

Burak Özçivit... `SEVDİĞİNİ SÖYLE YÜRÜYÜŞÜ`NE DAMGASINI VURDU!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit reklam yüzü olduğu bir içeçek firmasının gerçekleştirdiği Sevdiğini Söyle Yürüyüşü`ne sürpriz bir şekilde katıldı.

2014 yılında herkesi hayatı dolu dolu yaşamaya çağıran ve Seviyorsan Aç Konuş diyen Burak Özçivit ile halk hareketi yaratan yepyeni bir güne imza attı . insanlar duygularını paylaşsın, sevip de konuşamayan sevdiğini söyleyemeyen kimse kalmasın diye Burak Özçivit'le birlikte 25 Nisanda 'Seviyorsan Aç Konuş Günü?nü ilan etti.

Burak Özçivit, bir içeçek firmasının duygularını paylaşmak isteyenlere sürprizler sunduğu 'Seviyorsan Aç Konuş Günü' kapsamında İstiklal Caddesi'nde halkla sürpriz bir şekilde buluşarak onların yürüyüşüne eşlik etti ve sevenlerin bedava konuşmalarına destek olacak ve olanak sağlayacak sürpriz bir açılışı gerçekleştirdi.

Tünel Meydanı'nda 25 Nisan günü buyunca tüm sevenlerin ve sevdiğini söylemek isteyenlerin ücretsiz kullanımı için kurulan telefon kulübesi halkın akınına uğradı.

Burak Özçivit, sürpriz telefon kulübesinin açılışını yaptıktan sonra, 'Sevenleri, sevdikleriyle konuşmak için cesaretlendiren bu kampanya kapsamında doğan 'Seviyorsan Aç Günü'nün ilkini gerçekleştirdik. Bu günün ölümsüz olmasını diliyorum.' dedi.

Turistlerin meraklı bakışları arasında gerçekleşen yürüyüş, Beyoğlu'ndaki en büyük sevgi yürüyüşü oldu.

Gençlerin beğeniyle takip ettiği Burak Özçivit, herkesi, anı yaşamaya ve sevdiğiyle konuşmaya çağırmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.