Burcu Esmersoy...HAYIR İÇİN GELİNLİĞİNİ SATTI!

Burcu Esmersoy...HAYIR İÇİN GELİNLİĞİNİ SATTI!

19-20 Şubat tarihlerinde Kanyon etkinlik alınında kurulan çadırda, Burcu Esmersoy, Rüya Büyüktetik ve Seda Yenigün’e ait kıyafetler Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına satıldı.

Benzersiz stiliyle fark yaratan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, modanın nabzını tutan bloguyla geniş bir kitleye hitap eden Rüya Büyüktetik ve içindeki moda aşkını Instagram hesabında takipçileriyle paylaşan moda ikonu Seda Yenigün, etkinlik için 19-20 Şubat tarihlerinde Kanyon etkinlik alanında bir araya geldi.

Burcu Esmersoy, Kanyon’da Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına düzenlenen “Perwoll Golden Sale” adlı yardım etkinliğine katıldı. Ünlü sunucu etkinlikte dernek yararına kıyafetlerini satışa sundu. Sunucunun İtalyan Massimo Cusimano ile nikâhında giydiği elbiseyi de satışa çıkarması dikkat çekti.

Kermeste çantaları için 2 bin lira isteyen sunucu, nikâh elbisesine ise sadece 250 TL fiyat biçti. Bir muhabirin “Kıyafetten kolay kurtulmak için mi bu kadar düşük fiyat istediniz” sorusuna Esmersoy, “Bana uğur getirmemişti, başkasına getirir umarım, en öne koydum hemen gitsin diye. Ama uğur getirse çok para isterdim tabii” diye esprili bir yanıt verdi. 

Bu 3 özel isim Perwoll için kendi gardroplarından seçtikleri belirli sayıdaki kıyafet ve aksesuarları satışa çıkardı. 19-20 Şubat tarihlerinde Kanyon etkinlik alanında gerçekleşen “Perwoll Golden Sale” de Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına bağış toplandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.