Burhan Akdağ-Levent Kırca-Ümit Zileli... ÜÇ ESKİ DOST, SİYASET ARENASINDA!

Burhan Akdağ-Levent Kırca-Ümit Zileli... ÜÇ ESKİ DOST, SİYASET ARENASINDA!

İşçi Partisinin İstanbul büyük şehir Belediye Başkan adayı Levent Kırca ile Şişli Belediye Başkan adayı Ümit Zileli ve MHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Burhan Akdağ, `Sessiz Çığlık` eyleminde buluştu...

İşçi Partisinin İstanbul büyük şehir Belediye Başkan adayı Levent Kırca ile Şişli Belediye Başkan adayı Ümit Zileli ve MHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Burhan Akdağ, yani üç eski dost, 'Sessiz Çığlık' eyleminde buluştu.

Hangi görüşe sahip olursa olsun.

Yeter ki içinde insan sevgisi olsun

Ülkeye çöken Sevgisizlik,

sevgi ile kırılacak.

Huzur ve mutluluk

kardeşlikle gelecek

Uzatılan eller dost bulacak

Şiirde geçenleri hayata yansıtmaya yönelik misyon üstlenen MHP Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı Burhan Akdağ sadece elini değil yüreğini uzatıyor.

Burhan Akdağ-Levent Kırca- Ümit Zileli, seçim meydanını Beşiktaş?ın sokaklarına taşıyan Gazeteci yazar Burhan Akdağ, bu hafta 78 . kez meydanda seslerini haksızlığa hukuksuzluğa karşı yükselten Atatürkçü laik vatandaşlarla bir araya geldi.

İşçi Partisinin İstanbul büyük şehir Belediye başkan Adayı Levent kırca ile şişli Belediye başkan adayı Ümit Zileli ve MHP Beşiktaş Belediye başkan adayı Burhan Akdağ, yani üç eski dost Sessiz çığlık eyleminde buluştu.

Hasret gideren üç eski dost 12 yıldır Türkiye?nin meselesi olan sevgisizlik, hukuka saygısızlık ve yapılan haksızları konuştular? Atatürkçü ve laik bir Türkiye?nin temelini

dinamitleye çalışanlara karşı güç birliği sözü veren üç eski dost ?sessiz çığlık? eylemindeki asker ailelerine de destek verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.