BÜTÜN ÇOCUKLAR DAİMA GÜLSÜN!

BÜTÜN ÇOCUKLAR DAİMA GÜLSÜN!

A`da 216 Mutfağında birlikte eğlenceli dakikalar geçiren down sendromlu çocuklar hamur açıp, pizzalar, tatlılar ve elma şekerleri yaptılar.

Kaç kez down sendromlu ile karşılaştınız ve sohbet ettiniz? Ailesinde down sendromlu olan kaç kişi hayatınızda var oldu. Onlarla ilgili neler biliyorsunuz ? Down Sendromlu ile yaşamak nasıl bir duygu hiç merak edip düşündünüz mü? Onlara hiç sarıldınız mı?

Bizler A'da 216 ailesi olarak onlara doyasıya sarılmak istedik.

8 Kasım Cuma günü öğlen saat 12:00'de başlayan ve 2. kez düzenlenen Sosyal Sorumluluk Projesinde F&B Direktörümüz Korhan Büyüksuda ve kendisiyle birlikte Mutfağın Yıldızları Mehmet Özer, Türkiye Milli Takımlar Kaptanı Erdem Dırbalı, Elif Korkmazel ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Birliği Federasyonu Başkanı Sayın Yalçın Manav eşlik etmiş bulunmaktadır.

Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Sevgi Çiçekleri Özel Rehabilitasyon Merkezi Halkla İlişkiler Müdüresi Sayın Filiz Kotan Sosyal Sorumluluk Projesinde bizleri yalnız bırakmadı.

A'da 216 Mutfağında birlikte eğlenceli dakikalar geçiren çocuklarımız hamur açıp, pizzalar, tatlılar ve elma şekerleri yaptılar.

Daha sonra müzik eşliğinde kendi elleriyle yaptıkları yemekleri afiyetle yiyen öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdiler.

Çocuklarımızla çok yakından ilgilenen onları bir dakika yalnız bırakmayan bizler Down Sendromlularında var olduğunu biliyoruz.

Sosyal Sorumluluk Projelerimize devam etmek ümidi ile...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.