BÜYÜMÜŞ DE KÜÇÜLMÜŞLERE MİSS DAHALİAA'DAN MAYOLAR!

BÜYÜMÜŞ DE KÜÇÜLMÜŞLERE MİSS DAHALİAA'DAN MAYOLAR!

Büyükler kadar küçüklerin de şık olmalarını düşünen Miss Dahliaa minik kız çocukları için hazırladığı 2009 Miss Dahliaa yaz koleksiyonu ile adından çok söz ettirecek.

    Tasarımcı Modacı, Ebru Yener, ilk defa farklı tarzda Swarovski taşlarla süslenmiş minik bayanlara özel koleksiyon hazırladı. Yeni koleksiyon küçük bayanlara renkli, zarif, eğlenceli kaliteli ve konforlu bir ürün yelpazesi sunuyor. 2009 Miss Koleksiyonu hazırlarken Sosyal sorumluluk görevini de yerine getiren Ebru Yener , her Miss Dahliaa Mayo satış gelirinin bir kısmını TÖSSFED Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyon'una bağışladı.

2009 Miss Dahliaa Çocuk Mayosu tercih eden annelerimize TÖSSFED'e bağıştan dolayı verilecek sertifikayla evlatlarımız ilk bireysel bağışlarını yapabilecek. Miss Dahliaa marka yüzü ise,Ebru Yener'in Doğuştan Özürlü olan Golden Retriver cinsi sevimli köpeği ''Can''oldu, Projenin ana teması olan CAN, engellilerin sesi olacak. Marka yüzü Can, imaj çekimlerde çocuklarla kurduğu iletişimi ve performansı dikkat çekti.

        Rengarenk 2009 koleksiyonunda, küçük hanımlar için cıvıl cıvıl mayolar, mayokiniler ve bikinileri seçen anneler, mayolarda yaşanan sarkma, gevşeme gibi deformasyonlarla karşılaşmıyor. Miss Dahliaa Çocuk Mayosu, çok kısa sürede kuruyarak, yaz tatilinde yavrularınızın, tatsız sağlık sorunları yaşamasının da önüne geçiyor. 2009 koleksiyonu 01 - 11 yaş aralığına hitap eden, 30 modelden oluşan, son derece rahat, uzun ömürlü ve şıklığı ile dikkat çekiyor. Farklı tasarımları ön planda tutan marka, klişe çocuk mayolarından sıkılan ve yenilik arayan ebeveynlerin tercihi Miss Dahliaa da. Koleksiyonda seçilen kumaşlar İtalya'dan tercih edilip, aksesuarlar da ise ağırlıkta etiketli orijinal Swarovski taşlara yer verilmiş olup, pullar, sedef taşlar, fiyonklar, boncuklar, tığ işiyle tamamlanmıştır. Renklerde şeker pembesi, tatlı sarı, deniz mavisi, yeşilin tonları, mor, kırmızı renkler hakimdir. Desenlerde farklı varyantlı, minik puanlı, piti kareli, gökkuşağı cıvıl cıvıl neşeli desenler bulunmaktadır. Aksesuarlar, Swarovski taşlar, el örgülü motifler, nakışlı işlemeler, minik fırfırlar, ve tokalarla tamamlamıştır. 2009 Miss Dahliaa Çocuk Mayosu koleksiyonuna, 100 - 200 TL. arasında değişen fiyatlarla, Boyner mağazalarından ulaşabilirsiniz.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.