ÇEKMEKÖY YAZ ŞENLİKLERİ!

ÇEKMEKÖY YAZ ŞENLİKLERİ!

Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği "Geleneksel Yaz Şenlikleri"nin açılışını Burak Kut yapacak.

İstanbul'un en özel ilçelerinden biri olan Çekmeköy, pop müziğin özel seslerinden biri olan Burak Kut'u ağırlayacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek Çekmeköy Yaz Şenliklerinin açılış gününde kıtaları buluşturan dans gösterileri ve her yaştan Çekmeköylü'yü heyecanlandıran Burak Kut konseri için geri sayım başladı. 4 Temmuz 2010 Pazar günü saat 19.30'da binlerce Çekmeköylü Amfi Tiyatro'da buluşmak için gün sayıyor.

Bebeto Çekmeköy'de

1990'lı yılların başında "Benimle Oynama / Çılgınım" isimli albümüyle pop müzik piyasasını alt üst eden, yaptığı her işle, her dönemde adından söz ettirmeyi başaran genç kızların bebetosu Burak Kut 4 Temmuz Pazar günü saat 21.00'de Çekmeköy Amfi Tiyatro'da Çekmeköylü hayranları için sahne alacak.

Kıtalar Yine Çekmeköy'de Buluşacak

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın ev sahipliğinde düzenlenen "Çekmeköy Yaz Şenlikleri" Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Cezayir, Macaristan, Norveç, Rusya, Ukrayna ve Yunanistan'dan gelecek dans gruplarını ağırlayacak. Şahinbey cad. ve Turgut Özal Bulvarı'nda yapılacak halkı selamlama yürüyüşünün ardından 19.30'da başlayacak gösteriler bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak.

Program

Tarih: 4 Temmuz 2010 Pazar

16.00 Yürüyüş: Yabancı Ülkeler Halk Dansları Ekipleri / Şahin Bey Cad.

17.30 Yürüyüş: Yabancı Ülkeler Halk Dansları Ekipleri / Turgut Özal Bulvarı

19.30 Gösteri: Halk Dansları Ekipleri Gösterileri/ Amfi Tiyatro

21.00 Konser: Burak Kut/ Amfi Tiyatro

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.