ÇELTİK FESTİVALİ'NDE SEKSİ MANKEN KIZLAR ÇAMURDA GÜREŞTİRİLDİ !..

ÇELTİK FESTİVALİ'NDE SEKSİ MANKEN KIZLAR ÇAMURDA GÜREŞTİRİLDİ !..

Edirne'nin İpsala ilçesinde düzenlenen 11. Çeltik Kültür ve Sanat Festivali büyük bir coşku ile devam ediyor. Festivalin ikinci gününde biri Hollandalı diğeri Rus iki manken çamur güreşi yaptı. --->Güreşten ilginç FOTOĞRAFLAR için TIKLAYINIZ...

Yazı ve Fotoğraflar; Mustafa ARIK

İpsala Belediyesince 11 yıldır geleneksel olarak 15-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Çeltik (Pirinç) Kültür ve Sanat Festivalinin ikinci günü yine coşkulu ve neşeli başladı.

Festival daha sonra Çeltik Güreşi ile devam etti. Çeltik güreşinde Pan Ajans sahibi ve genç iş adamı Ali Soydan tarafından yurt dışından özel olarak getirilen güreşçi mankenler Hollandalı Myrte ve Rus Elena, adındaki mankenler çamurda gösteri güreşi yaptı.

Türkiye'nin ünlü cazgırı Recep Koşan'ın cazgırlığını yaptığı gösteri güreşinde, Rus Elena ile Hollandalı Myrte adındaki mankenler, çamur dolu havuzda kıyasıya güreş tutuştular. 5 bine yakın konuğu büyük bir zevkle izlediği çamur güreşi yaklaşık 20 dakika sürdü. Mankenler çamur güreşinde birbirlerine üstünlük sağlamayınca Güreşağası ve iş adamı Çeltik ağası Seçkin Şimşek güreşi berabere ilan etti.

Güreşin sonunda İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, mankenlere plaket verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.